Reghecampf, replică dură în miez de noapte pentru Gigi Becali: „Mă deranjează! Puteam discuta ca între doi bărbați” Cum răspunde acuzației de șantaj

1 lună in urmă 88

Laurențiu Reghecampf nu rămâne dator și lansează o replică pentru Gigi Becali. Patronul FCSB l-a acuzat pe fostul său antrenor că a încercat să îl șantajeze pe când era la închisoare, dar tehnicianul nuanțează situația. Conflictul dintre cei doi a izbucnit după ce Anamaria Prodan a fost sărită din schemă în negocierile dintre FCSB și Parma pentru transferul lui Dennis Man.

Plecarea lui Dennis Man de la FCSB la Parma a aruncat în aer relația dintre Gigi Becali și familia Reghecampf. Anamaria Prodan a fost ignorată la negocieri, iar Gigi Becali l-a preferat pe vărul Giovani Becali. Impresara l-a atacat dur pe omul de afaceri și a spus că va zbura în Italia, pentru a lămuri situația.

În „dialogul” dintre cei doi a intervenit și Laurențiu Reghecampf, care a avut parte de un răspuns la fel de agresiv din partea patronului FCSB

Reghecampf, replică dură în miez de noapte pentru Gigi Becali: „Mă deranjează! Puteam discuta ca între doi bărbați”

„Eu nu mi-am dorit să ajungă chestia asta la voi. Am dat un mesaj, am încercat să îl sun și să îi spun anumite lucruri, pe care consider că pot să i le spun, în calitate de prieten.

Da, e adevărat, i-am zis că nu e corect ce s-a întâmplat. Hai să discutăm puțin despre declarațiile lui.

Eu mi-aș fi dorit să clarifice cu mine, dacă avea anumite probleme. Sunt lucruri care puteau fi discutate între doi bărbați, fără să apară la TV.

Acum trebuie să răspund, ca să nu creadă oamenii că e totul cum crede Gigi. Nu o voi face pe același ton, eu îl respect în continuare. Nu am cum să mă schimb de la o zi la alta. Are respectul meu, am făcut foarte lucruri împreună”, a declarat Laurențiu Reghecampf la TelekomSport.

Gigi Becali l-a acuzat pe Reghecampf, pe care îl considera prietenul său, că l-a șantajat în momentul în care era la închisoare, pentru a putea obține o mărire de salariu.

„Nu au fost două săptămâni. Eu am mers la el, dar doar după ce am terminat campionatul. Eram deja campioni, a fost o portiță atunci. Nu voi băga numele lui cu care am mers.

Într-adevăr, am fost la Gigi. Discutasem niște lucruri înainte, dar nu a fost vorba de șantaj, de 30.000 de euro. Nu vreau să zic sumele, erau doar niște discuții pe care le-am avut înainte să intre la închisoare și trebuia să le lămurim.

El mi-a cerut să vin acolo. Mă deranjează. Consider că după acest incident am mai lucrat mult timp împreună. Dacă avea această problemă, putea să îmi spună”, a fost răspunsul lui Reghecampf.

Și subiectul Dennis Man a devenit măr al discordiei între cei doi. Gigi Becali spune că Reghecampf voia să îl trimită pe jucătorul adus de la UTA în Liga 3.

Reghecampf îi amintește omului de afaceri că el a fost cel care a căutat un tertip pentru a putea scăpa de o clauză prevăzută în contractul atacantului:

„Când a fost adus Man, Gigi l-a văzut nu știu unde, a vorbit cu Ana. Eu cu MM ceream niște jucători atunci, aveam nevoie de jucători cu experiență. Eu și MM ne-am opus atunci, adică am cerut și alți jucători, nu doar pe Man.

Până în iarnă, Gigi trebuia să achite 100.000 de euro, dacă Man juca 10 meciuri. La meciul 9, au apărut discuții din partea lui Gigi Becali. Că ar fi mai bine să îl dăm împrumut.

Eu nu știam despre această clauză la acel moment. Eu l-am băgat în acel moment, pentru meciul cu numărul 10. Am avut atunci o contră cu Gigi! Asta este istoria transferului”, a mai spus Reghecampf.

The post Reghecampf, replică dură în miez de noapte pentru Gigi Becali: „Mă deranjează! Puteam discuta ca între doi bărbați” Cum răspunde acuzației de șantaj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă