Reghecampf lasă acasă 4 jucători! Mihai Bălașa, printre cei care nu merg în cantonamentul din Antalya

3 săptămâni in urmă 29

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022, 08:11 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 08:38

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul de la Universitatea Craiova, nu va lua 4 jucători în lotul care se va deplasa în Antalya pentru cantonamentul de iarnă al echipei.

Astăzi, oltenii pleacă în cantonament, în Antalya. Acolo se vor pregăti și vor disputa câteva amicale până pe 19 ianuarie, când e programată întoarcerea în țară.

Pe parcursul cantonamentului, antrenorul Laurențiu Reghecampf nu se va baza pe 4 dintre jucători, pe care a decis să-i lase în afara lotului care va face deplasarea în străinătate.

Rotaru a anunțat prioritatea #1 la CSU Craiova: „Trebuie să facem acest transfer”

CSU Craiova

Rotaru a anunțat prioritatea #1 la CSU Craiova: „Trebuie să facem acest transfer”

Laurențiu Reghecampf nu ia 4 jucători în cantonamentul din Antalya 

Este vorba despre Mihai Bălașa (26 de ani, fundaș central), Matteo Fedele (29 de ani, mijlocaș central), Antoni Ivanov (26 de ani, mijlocaș ofensiv) și Mihai Roman (29 de ani, atacant).

Fanatik susține că cei 4 fotbaliști nu fac parte din planurile de viitor ale lui Reghecampf. Ei pot părăsi echipa în această iarnă, în caz contrar urmând a fi trimiși la echipa a doua.

De altfel, Bălașa, Fedele și Ivanov au intrat în ultimele 6 luni de contract. 

Potrivit sursei citate, cei 4 fotbaliști lăsați acasă nu sunt singurii aflați pe „lista neagră” a lui Reghecampf. Aceasta i-ar mai conține și pe mijlocașul central Ionuț Vînă, portarul Mirko Pigliacelli, fundașul dreapta Ștefan Vlădoiu, mijlocașul Mihai Căpățînă, utilizat adesea pe poziția de apărător dreapta, plus „închizătorul” Alexandru Crețu. Dispensabil ar fi și brazilianul Gustavo, de meserie extremă dreapta.

Cantonament de 150.000 de euro pentru Universitatea Craiova 

Jucătorii Universității Craiova vor fi între 3 și 19 ianuarie în Belek, Antalya, la Gloria Sport Center. Cel mai tare test îl au pe 14 ianuarie, cu Banik Ostrava.

Deplasarea se face cu o cursă charter, iar delegația va fi cazată la Gloria Sport Center, de 5 stele plus!, singurul de acest profil din Antalya.

Centrul are terenuri gazonate, săli de forță și de recuperare, săli dotate cu terenuri de baschet, volei, handbal și bazine olimpice de înot. În imediata apropiere se află un stadion cu pistă de atletism. Potrivit unor surse ale Gazetei, întreg cantonamentul costă peste 150.000 de euro!

Până pe 20 ianuarie, când vor reveni în țară, oltenii și-au propus să dispute 3 meciuri-test. Doi dintre adversari sunt deja antamați:

  • 9 ianuarie: Universitatea - Paksi
  • 14 ianuarie: Universitatea - Banik Ostrava
  • 16 ianuarie: adversarul urmează să fie stabilit

Mai multe știri din Liga 1: 

Dan Petrescu a ofertat un jucător din Liga 1: „Plângea să-l las la CFR. OK, să vină Petrila și Costache la schimb!”

Vin banii la clubul din Liga 1! 800.000 de euro vor intra în conturi: „Avem încredere că problemele vor fi rezolvate”

Playtech: Anamaria Prodan RUPE TĂCEREA despre bărbatul cu care a fost văzută de Revelion: „Da. Este adevărat“


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă