Regele Charles, către oamenii care au stat la coadă să îi aducă un omagiu reginei Elisabeta: „Eu și soția mea am fost profund impresionați”

1 săptămână in urmă 35

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 07:24

127 citiri

Regele Charles al III-a a transmis, duminică seară, cu o zi înainte de funeraliile reginei Elizabeth a II-a, un mesaj către naţiune, în care le mulţumeşte tuturor celor care şi-au arătat susţinerea faţă de familia regală şi respectul pentru regină.

“În ultimele zece zile, eu şi soţia mea am fost profund impresionaţi de multele mesaje de condoleanţe şi susţinere primite din această ţară şi din întreaga lume.

La Londra, Edinburgh, Hillsborough şi Cardiff am fost impresionaţi peste măsură de toţi cei care au făcut eforturi ca să vină şi să omagieze o viaţă în serviciul ţării a mamei mele dragi, regretata Regină.

Când ne pregătim să spunem adio, am vrut pur şi simplu să profit de oportunitate pentru a vă mulţumi vouă, nenumăraţii oameni care aţi reprezentat o susţinere şi o alinare pentru Familia mea şi pentru mine în aceste momente de durere”, a precizat regele Charles.

Regina Elizabeth va fi înhumată luni, la ora locală 19.30 (21.30, ora României), într-o ceremonie privată, în Capela St George's a Castelului Windsor.

Citeste si:

Regina Elisabeta a II-a, înrmormântată luni. Sunt primele funeralii de stat din Marea Britanie în ultimii 57 de ani

Regina Elizabeth II va fi înhumată luni, la ora locală 19.30 (21.30, ora României), într-o ceremonie privată, în Capela St George's a Castelului Windsor, la periferia de vest a Londrei, în...

 ”Au făcut-o intenționat!” VIDEO

Nepoţii reginei Elisabeta a II-a au stat de veghe la catafalcul monarhului, sâmbătă seară, timp de aproximativ 15 minute, la Westminster Hall. Cei opt nepoţi – prinţul William, prinţul...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă