Reduceri pentru sejurul din vară. Hotelierii de pe litoral se întrec în oferte

1 săptămână in urmă 9

 Arhivă Sursa foto: Arhivă

Deși suntem abia în prima lună a anului, hotelierii de pe litoral se întrec în oferte pentru sezonul estival. Cei care rezervă de acum beneficiază de pachete promoționale și de reduceri substanțiale. Potrivit hotelierilor, în primele săptămâni ale anului s-au făcut la fel de multe rezervări ca în anii de dinainte pandemiei de Covid-19. 

JOI, 13 IANUARIE 2022, 16:40

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

Chiar dacă suntem în plină iarnă, nu puțini sunt cei care visează deja la zilele cu soare din lunile de vară. La hotelurile de pe litoral, se primesc deja solicitări pentru sezonul estival.

„Turiștii care rezervă din timp au reduceri de 15% pe sejur. Pentru pachete de minimum 3 nopți, mic dejun inclus, prețurile încep de la 500 de lei pe noapte, doi adulți, cameră dublă”, a precizat Laura Chivu, reprezentant hotel.

Cele mai multe cereri sunt pentru lunile iulie și august.

Și cei care vor să călătorească peste hotare beneficiază de oferte. O excursie achiziționată acum este cu până la jumătate mai ieftină decât una plănuită cu câteva săptămâni înainte de momentul plecării.

„Sunt valabile prin agenții oriunde, dacă vor la o anumită destinație se pot duce la cea respective”, a explicat Cristian Bărhălescu, reprezentant agenție de turism.

Potrivit hotelierilor, în primele săptămâni ale anului s-au făcut la fel de multe rezervări ca în anii de dinainte pandemiei de Covid-19. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă