Reduceri de 59% la vacanţele pe litoralul românesc pentru vara 2022. Sunt cele mai mari discounturi din acest an

2 săptămâni in urmă 27

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 14:13

73 citiri

Reduceri de 59% la vacanţele pe litoralul românesc pentru vara 2022. Sunt cele mai mari discounturi din acest an

Românii îşi pot achiziţiona sejurul la mare, în staţiunile autohtone, pentru vara 2022 cu reduceri de până la 59%.

Sunt cele mai mari discounturi din an, pentru că la pachetele deja reduse de Early Booking se calculează şi reducerile acordate cu ocazia campaniei de Black Friday.

Astfel, în perioada 11-14 noiembrie, românii pot alege din mii de pachete turistice la hotelurile, a anunțat Litoralulromanesc.ro.

Tarifele pornesc de la 25 de lei de persoană pentru o noapte de cazare, preţ valabil pentru un hotel de două stele din Eforie Nord.

Pprimele oferte care se epuizează sunt cele în hoteluri de 4 şi 5 stele, românii fiind interesaţi mai ales de pachetele cu servicii all inclusive, în cazul cărora şi valoarea discount-ului oferit este substanţială.

Românii care cumpără sejururi de Black Friday sunt, în general, persoane care îşi fac planurile de vacanţă din timp, mai ales din categoria familiilor cu copii, şi care sunt atente la ofertele turistice şi vizează hotelurile cu servicii foarte bune şi pachete complexe. În egală măsură, sunt turişti care au deja pregătit un buget de vacanţă în condiţiile în care sejurul rezervat de Black Friday trebuie achitat integral până cel târziu marţi, 16 noiembrie.

O altă condiţie a programului este faptul că sumele achitate sunt nerambursabile.

Cel mai ieftin pachet care poate fi achiziţionat prin oferta Black Friday costă 250 lei pentru cinci nopţi de cazare într-un hotel de două stele din Eforie Nord, pachet pentru două persoane. La un hotel de trei stele, tot din Eforie Nord, turiştii pot rezerva o cameră cu 349 de lei/sejur de 5 nopţi, doar cazare. Cinci nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din Mamaia costă 931 de lei pentru două persoane. Turiştii care vor să stea la cinci stele în sezonul estival 2022 şi să rezerve un pachet cu demipensiune la un hotel din Mamaia Nord vor plăti în campania de Black Friday 2.925 lei/cameră/sejur 5 nopţi.

“Pentru că vorbim despre perioada cu cele mai mari discounturi din an, îi sfătuim pe turişti să nu rateze acest moment. Mai mult, având în vedere experienţa ultimelor două veri, petrecute în pandemie, şi în care am constatat că destinaţia litoralul românesc a fost una sigură, nu credem că există motive de îngrijorare privind modul în care se vor derula vacanţele la Marea Neagră vara viitoare. De aceea, ne aşteptăm ca litoralul românesc să rămână una dintre destinaţiile favorite şi în 2022, pentru sentimentul de siguranţă şi proximitatea pe care le oferă”, adaugă Ionuţ Nedea. Reprezentantul companiei îi sfătuieşte pe turişti să adauge în pachetul turistic şi asigurarea storno cu acoperire Covid-19, prin care îşi pot recupera sumele plătite în cazul în care nu mai pot pleca în vacanţă dintr-un motiv sau altul, inclusiv din cauza pandemiei de coronavirus. În 2020, în campania de Black Friday, Litoralulromanesc.ro a vândut sejururi în valoare de peste 1 milion de euro.

Citeste si:

Cum pot reclama clienții neregulile de Black Friday. Comandament special creat în premieră la nivelul Protecției Consumatorilor

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Claudiu Dolot, anunță înființarea Comandamentul Special Black Friday, care are drept scop supravegherea...

Black Friday. Strategii de furat ochii cumpărătorului

Black Friday este fenomenul ce promite cele mai mari reduceri din timpul anului, fiind organizat de fiecare dată în luna noiembrie. Promoții peste promoții, reduceri de până la 90%, cadouri...

Adevarul.ro

Digi24.ro

TelekomSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă