Rednic, sincer după remiza cu Hermannstadt: ”Două puncte pierdute, dar nu știu dacă le meritam”

1 lună in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - FCSB, 20:00, sâmbătă, Digi Sport 1

Liga 2: Unirea Slobozia - Rapid, duminică, 13:45, Digi Sport 1

Ganea, Ciobnau și Jo Santos au bifat cele mai mari ocazii ale Viitorului în prima repriză. Hermannstadt putea da lovitura pe final, dar mingea expediată de Aosman din afara careului nu a nimerit spațiul porții lui Cojocaru.

Mircea Rednic: ”Două puncte pierdute, dar nu știu dacă le meritam”

"Două puncte pierdute, dar nu ştiu dacă le meritam că nu am avut ocazii mari de gol. Au fost situaţii în care mingea a trecut prin faţa careului şi noi nu am atacat. Eram cu puţini oameni în careul de 16 metri. Nici terenul pe noi nu ne-a avantajat că noi totdeauna am câştigat la posesie şi am fost obligaţi să jucăm cu mingi lungi. Ştim că jucătorii cei mai buni când au oferte pleacă, dar eu trebuie să găsesc soluţii. Şi soluţii avem în lot.

Apărarea din punctul ăsta de vedere şi-a făcut datoria şi nu am luat gol. Dar pe faza ofensivă astăzi am rămas datori. Noi ne jucăm şansa dar sunt puncte pe care le pierdem, trebuie mai mult, trebuie să rişti mai mult. Am şi discutat situaţia în care nu mergem în playoff. Dar e păcat din moment ce ai şanse”, a spus antrenorul Viitorului, la finalul partidei cu Hermannstadt.

După acest meci, Viitorul rămâne pe locul 11, cu 30 de puncte, iar Hermannstadt rămâne penultima, cu 23 de puncte.  Academica Clinceni și FC Botoșani ocupă ultimele două locuri din play-off, cu 37 de puncte.

Etichete: mircea rednic , viitorul , hermannstadt viitorul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă