Rednic și-a pierdut răbdarea cu jucătorii lui Dinamo: „Unii sunt răsfățați și nu mai merge așa” » Îi acuză că se dau loviți

1 lună in urmă 20

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021, 11:21 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 11:29

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre jucătorii „câinilor” și spune că cei care-l vor dezamăgi vor merge la echipa a doua, care joacă în Liga 3.

  • Sepsi – Dinamo se joacă duminică, de la 17:15. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Look+, TV TelekomSport și DigiSport 1.

La conferința de presă de azi, „Puriul” a vorbit despre jucătorii săi, declarându-se nemulțumit de atitudinea și evoluțiile unora. Mai mult, aceasta a spus că unii dintre jucătorii trimiși la echipa a 2-a se dau loviți pentru a nu juca în Liga 3.

Mircea Rednic se ia de jucătorii lui Dinamo: „Unii sunt răsfățați și nu mai merge așa”

„Eu am răbdare cu unii dintre ei. Cu alții nu. Unii sunt la echipa a doua, ca să-și revină. Acum am concurență mare, am 30 de jucătorii Unii nu vor prinde lotul de 20 și se vor antrena separat sau vor merge la echipa a doua.

Unii s-au obișnuit la echipa mare și la echipa a doua ori joacă cum joacă, ori se dau accidentați. Am avut cazuri... De la mine au plecat apți și când ajungeau acolo aveau o bătătură sau o unghie neagră. 

Unii sunt răsfățați și trebuie să înțeleagă că nu mai merge. Când te duci la echipa a doua, trebuie să fii un exemplu. Dacă la Liga 3 nu arăți că ești mai bun decât ceilalți, nu ai ce să mai cauți la echipa mare.”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă.

Am pierdut meciurile din cauza noastră nu pentru că a fost adversarul foarte bun. Le-am dat teme jucătorilor. După minutul 90 trebuie să ținem de minge, măcar 10 pase, sau s-o dăm în tribună. Am exersat la antrenament, am dat jumătate din mingi peste gardul de la Săftica.

Sper să gestionăm mai bine finalurile de meci. Am jucat bine, am dominat meciurile, dar trebuie atenție
- Mircea Rednic

VIDEO Victor Becali: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea lui Bonetti”

Citește și: 

Restart în fotbal pentru noul transfer al lui Dinamo » De ce a stat pe bară 6 luni

„Investitori puternici din Dubai, în curând la Dinamo” » Anunțul care aprinde speranțele fanilor: „«Cenușăreasa» vrea 20 de milioane € garanție de la «Făt Frumos»”

Playtech: Tragedie uriaşă pentru Margherita de la Clejani. Au vandalizat tot. S-a ales praful


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă