Rednic și-a criticat un jucător în direct: "Tu ai 5000 pe lună și te ridiculizează Ganea!"

4 săptămâni in urmă 23

  • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Arsenal - Sunderland, marți, 21:45, Digi Sport 2

Popa a fost depășit cu ușurință de George Ganea la al doilea gol marcat de Farul, iar Mircea Rednic spune că nu se poate ca un fundaș de la Dinamo să fie driblat într-un asemenea mod. Ganea Jr i-a strecurat mingea printre picioare lui Popa, în careul advers, după care l-a executat pe Mihai Eșanu:

Rednic și-a criticat un jucător în direct: "Tu ai 5000 pe lună și te ridiculizează Ganea!"

"Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. Nu se poate așa ceva la Dinamo! Am avut probleme mari cu portarii și cu fundașii centrali.

Dau și nume acum. Păi, Popa: 'Tu ai 5000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea!'. El a ieșit pentru că a zis că nu mai are aer, a intrat puțin răcit. Mulți jucători erau răciți, chiar l-am întrebat pe Iuliu Mureșan dacă putem amâna meciul. Ieri nu ne-am antrenat. O să rămână doar vreo doi fundași centrali", a spus Mircea Rednic, după eșecul cu Farul Constanța.

Răzvan Popa (23 ani), fost internaţional de tineret, s-a transferat în 2019 la Gaz Metan de la Universitatea Craiova şi a jucat 22 de partide pentru medieşeni în Liga 1 şi una în Cupa României. La 16 ani, Răzvan Popa a fost legitimat la Inter Milano.

Clasament Liga 1

VIDEO Rezumatul meciului Dinamo - Farul

Dinamo a pierdut pe teren propriu ultimul joc al anului, cel cu Farul, scor 0-2. Jefte Betancor a fost omul meciului, cu un gol, o pasă decisivă, două bare și două ratări uriașe.

Etichete: mircea rednic , jucatori dinamo , razvan popa , antrenor dinamo , dinamo farul , meciuri dinamo

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă