Rednic îi dă replica lui Borcea, după ce acesta a spus că "Dinamo n-are niciun viitor"

1 lună in urmă 13

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Mircea Rednic: "Înainte a declarat altceva, că vine Rednic și mamă, ce se întâmplă!"

"Înainte a declarat altceva, că vine Rednic și mamă, ce se întâmplă!

Față de perioada în care erau ei patroni - că nu era doar Cristi singur, erau mai mulți - sunt alte salarii, atunci luam aproape jumătate de milion, jucătorii câștigau la fel. Erau alte vremuri, acum ne chinuim", a spus Rednic.

Declarația lui Cristi Borcea, care l-a supărat pe Mircea Rednic

"În momentul de față, Dinamo n-are niciun viitor. E un pacient conectat la aparate. Dacă îl deconectezi, gata!", a fost declarația lui Borcea, care l-a supărat pe Mircea Rednic.

Fostul acționar al lui Dinamo a acordat un interviu amplu pentru Digi Sport, în care, printre altele, a explicat de ce nu vrea să revină în fotbal.

"Niciuna nu era de primele șase. Erau CFR, noi, Steaua, Mititelu, ce echipă avea Craiova, era Porumboiu, era Marian Iancu de la Timișoara, unde să aibă loc vreo echipă de acum?

Când eram Dinamo, Rapid, Steaua, Craiova, Timișoara, Vaslui, aveam bugete de 15 milioane de euro, nu de 3 milioane, 5 milioane. Dacă veneam acum în fotbal... Păi ce să fac eu acum? Sunt numai licurici. Ăia de pe vremea mea erau urangutani", a declarat Cristi Borcea pentru Digi Sport.

Etichete: mircea rednic , cristi borcea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă