Rednic confirmă GSP! Ce discuție a avut cu Nicolae Badea: „Asta i-am spus, oricât de greu ar fi”

3 săptămâni in urmă 17

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021, 19:36 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 19:50

Mircea Rednic (59 de ani) rămâne pe lista scurtă a „câinilor”, care vor să aleagă un antrenor în pauza competițională cauzată de meciurile naționalei.

Antrenorul a vorbit despre negocierile cu „câinii”, purtate cu omul de afaceri Nicolae Badea. Conform surselor GSP, situația e momentan pe hold, întrucât, practic, clubul din Ștefan cel Mare are în acest moment un antrenor principal - pe Dario Bonetti, care nu și-a reziliat acordul cu "câinii"! -, astfel că orice altă discuție poate periclita atât situația lui Mircea Rednic, cât și a grupării. Rednic a confirmat azi informațiile Gazetei.

„Am fost la discuții cu Badea, dar situația lui Bonetti este încă neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă și situația se va clarifica, i-am spus și lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi.

La Corvinul și Dinamo aș veni oricând, fără nicio pretenție! Sunt cluburile mele! Am fost la Hunedoara cu FCSB, la 2-3 Romică Gabor mi-a spus că pleacă! I-am zis: «Stai, că acum vine 3-3!». El a plecat și uite că Hunedoara a egalat! Mă bucur că acolo există acum resurse, că sunt oameni care fac totul să revină fotbalul! La Hunedoara am fost iubit, mă leagă foarte multe de acel loc, revin cu plăcere de fiecare dată”, a declarat Rednic pentru Sport Total FM.

Rednic se teme că nu va reuși să aibă un „tampon” între el și administratorul special Iuliu Mureșan. Tocmai în acest scop, Rednic l-a dorit pe Ioan Andone alături, dar nu a reușit să îl convingă.

Mircea Rednic și Iuliu Mureșan nu au cea mai bună relație. Cei doi au avut un conflict în 2013, când colaborau la CFR Cluj.

Mureșan s-a declarat nemulțumit și în ultimele zile, după ce Mircea Rednic negociase direct cu Nicolae Badea, fără a-l implica.

Și Mutu e pe listă, dar nu s-a negociat cu el încă

Iuliu Mureșan susține că nu a negociat cu Adrian Mutu, antrenorul de la FCU Craiova, dar admite că tehnicianul s-a aflat pe lista „câinilor” de posibili înlocuitori pentru Bonetti.

„În primul rând, avem antrenor și nu putem discuta cu altcineva. Și Mutu are contract... Într-adevăr, el se afla pe lista aceea întocmită de noi la început, alături de Rednic, Bergodi, Miriuță și alții”, a declarat Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

Gazeta a scris încă din 14 septembrie că Dinamo voia să-l numească pe Mutu antrenor, dacă Adi s-ar fi despărțit de FCU Craiova.

Andre Pinto, prima conferință în tricoul lui Dinamo: „Știam care e situația clubului când am semnat”

Victor Becali acuză: „Cum să-l aduci la Dinamo?! Nu a mai antrenat de 5-6 ani!”

Bonetti nu renunță! Mesaj neașteptat pentru șefii lui Dinamo

Playtech: Ion Țiriac va da o mega-lovitură în Germania. Așa sigur își va spori mai mult averea


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă