Rednic, atac nemilos la adresa lui Negoiță! "Văd un țăran parvenit care a venit ca un mare salvator"

1 lună in urmă 20

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Considerat de suporterii dinamoviști ca unul dintre cei importanți oameni care au trecut pe la formația din Ștefan cel Mare, Mircea Rednic nu uită de contrele pe care le-a avut cu fostul patron al bucureștenilor, Ionuț Negoiță, iar "puriul" nu a avut milă și l-a atacat pe milionar la evenimentul organizat de autoritățile locale din Hunedoara cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființarea Corvinului

Galerie Foto

Mircea Rednic: "A vândut jucători de peste 10 milioane de euro!"

Tehnicianul a avut cuvinte dure la adresa lui Negoiță, pe care îl acuză că a scos bani frumoși de la Dinamo, în ciuda faptului că mereu se plânge că a pierdut din punct de vedere financiar în perioada petrecută la echipa din Ștefan cel Mare.

"Văd un țăran parvenit care a venit ca un mare salvator, se mai așază și la masa credală să-și recupereze banii, că nu a luat destul în perioada în care a fost mare conducător.

Din surse sigure vă spun că s-au vândut jucători pentru peste 10 milioane de euro, iar el nu a investit", a spus Rednic, la acțiunea cu organizată de autoritățile locale din Hunedoara cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființarea Corvinului.

Rednic îi sfătuiește pe "câini" să-l vândă pe Deian Sorescu

Situația în care se află Dinamo în acest moment este una dificilă, cel puțin din punct de vedere financiar, iar Mircea Rednic e de părere că plecarea lui Sorescu este una imperativă.

"E necesară plecarea lui Sorescu. E singura sursă... Chiar mă doare când văd alţii care au plecat pe 10, 7, 6 milioane, iar pentru Sorescu ne c***m la 500.000, 700.000. Sorescu are calitate şi e un jucător pe care te poţi baza", a mai completat fostul antrenor de la Dinamo.

Mircea Rednic și Dorin Mateuț au devenit cetățeni de onoare ai Hunedoarei

Cu această ocazie, doi dintre foștii fotbaliști ai Corvinului Hunedoara, Mircea Rednic și Dorin Mateuț, au devenit cetățeni de onoare ai orașului transilvănean, primind distincția "Cheia Orașului Hunedoara". Ulterior, Rednic a declarat că își dorește ca echipa să revină în fotbalul românesc.

"Este o onoare, sunt mândru ca sunt cetățean de onoare al orașului în care m-am născut, am crescut, am iubit și unde m-am realizat și ca om și ca fotbalist. Am eu asta cu trecutul, la Dinamo la fel, aici la fel, păcat că orașul se vede că arată mult mai bine decât în perioada în care eram eu aici, dar baza a fost lăsată in paragină și e păcat.

Eu cred că Hunedoara, la ce a reprezentat pentru fotbal, merită sa aibă un stadion. 6-8 mii de locuri sunt suficiente, dar în primul rând trebuie să-și facă o echipă", a declarat Rednic la scurt timp după primirea distincției.

Etichete: scandal , ionut negoita , dinamo mircea rednic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă