Recunoaşte că s-a dopat!? Precizările lui Stanca după ce a spus că făcea ozonoterapie la FCSB şi la Pandurii

1 lună in urmă 2

UEL: Arsenal - Benfica, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Milan - Steaua Roșie Belgrad, joi, 22:00, Digi Sport 1

Răzvan Stanca, 41 de ani, fost portar la FCSB şi la Pandurii, a dat unele declaraţii cel puţin controversate care l-ar putea aduce în faţa Comisiei Antidoping. Chiar dacă a revenit cu precizări şi nu mai este jucător activ, el poate fi citat şi anchetat pentru că în acţiune pot fi implicate şi alte persoane.

Regulament WADA: „Orice procedură antidoping trebuie declanşată în termen de 10 ani de la data pretinsei încălcări a regulamentului

ANAD anchetează terapiile cu ozon dezvăluite de Răzvan Stanca

În anumite declaraţii ale lui Stanca sunt pomenite numele lui Radu Paligora, medic care acum activează la CFR Cluj, şi al lui Thomas Neubert, aflat în staff-ul lui Toni Petrea la FCSB.

Nu cred că se făcea, pentru că riscai. Erau niște energizante, vitamine, minerale, nu cred că era ceva în plus. La FCSB am făcut acea terapie cu ozon, ca să revii mai repede. Am făcut și la Pandurii, cu Paligora, dar eu sunt de părere că nu trebuie să forțezi acest proces. Trebuie să-ți revii natural. La început e dureros, se umflă pielea”, a spus Stanca pe 4 ianuarie la ProSport, afirmaţii care au declanşat ancheta ANAD.

Răzvan Stanca a revenit cu precizări despre ozonoterapie

S-a produs o mare confuzie. Eu am făcut injecții subcutanate la Pandurii, nu în venă. Dacă bagi în sânge, da, e adio! Dar n-am făcut asta. Nu m-am dopat niciodată în viața mea. Nici la Steaua, e posibil să mă fi exprimat greșit în emisiunea de acum o lună.

Și dacă m-aș fi dopat, n-aș fi recunoscut la TV, vă dați seama. Dar nu e cazul. De ce m-aș fi dopat ca portar? E doar o confuzie”, a declarat Stanca, pentru GSP.ro.

După ce pe 4 ianuarie spune că terapia cu ozon a făcut-o la FCSB şi la Pandurii, acum susţine că s-a întâmplat doar la Pandurii.

Acea terapie cu ozon am făcut-o la Pandurii, dar erau niște injecții pentru a recupera organismul, nu pentru a te dopa sau pentru a fi cu un pas peste adversar. Era o simplă metodă de a regenera organismul, pentru că jucam din 3 în 3 zile! Asta a fost tot. La Steaua, pe corpul meu, eu n-am făcut această terapie!”, a declarat Răzvan Stanca, la Look Sport.

Echipele la care a jucat Răzvan Stanca până în 2018:

SportulFarulDacia MioveniPandurii (de unde s-a retras în 2018)FCSBUniversitatea Craiova Etichete: razvan stanca , anad , radu paligora , ozonoterapie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă