Reconstituirea incidentului în care un tânăr pe o trotinetă a murit după ce a fost lovit cu casca de un motociclist cu care se șicanase în trafic în București

2 luni in urmă 27

Un tânăr aflat pe o trotinetă a murit, miercuri după ce s-a șicanat minute bune în trafic cu un motociclist. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au refăcut firul evenimentelor: cei doi s-au certat și s-au amenințat după un scurtă tamponare în trafic. Ulterior, motociclistul a coborât de pe motocicletă și a alergat pentru a-l lua la bătaie, a aruncat cu casca în el, iar victima s-a dezechilibrat și a căzut, fiind lovită de o mașină.

Potrivit reconstituirii incidentului făcută de procurorii, totul s-a petrecut miercuri în jurul orei 18.30, în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei.

În acel moment, motociclistul pe numele Laurenţiu Trica Mitici (Americanu’), potrivit surselor Adevărul, confirmate de Libertatea, mergea pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcăreşti către Târgul Vitan. Acesta s-a oprit la semafor când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârzeşti, moment în care a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică.

Micul accident s-a transformat imediat într-un scandal cu înjurături și amenințări. Apoi cei doi au plecat, îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei”.

L-a lovit cu casca de motociclist

Aici, Mitici a coborât de pe motocicletă şi l-a așteptat pe tânărul de pe trotinetă. Când acesta s-a apropiat, motociclistul a alergat către el și a aruncat spre tânărul de pe trotinetă cu casca de motociclist și l-a lovit în cap. În acel moment, victima s-a dezechilibrat, a căzut pe carosabil și a fost lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, tânărul de pe trotinetă a fost rănit grav și transportat la o unitate medicală, unde a decedat după aproximativ o oră şi jumătate.

Procurorii informează că motociclistul a fost reținut pentru infracțiunea de omor și urmează să fie sesizat Tribunalul București cu propunere arestare preventivă pentru 30 de zile.

foto: Facebook/Adevărul

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă