Recompensă ireală la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor lupta aprig pentru asta VIDEO

2 săptămâni in urmă 63

În ediția de astăzi a ”Survivor România” Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru recompensă. Și ce recompensă! Concurenții au jucat pentru o aventură în Santo Domingo și un prânz copios cu echipa.

Recompensă de vis la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru o excursie în Santo Domingo și un prânz

Astăzi, în ultima ediție din această săptămână a show-ului ”Survivor”, s-a disputat un nou joc de recompensă, care de regulă constă fie într-o deplasare unde concurenții se pot recrea, fie o masă pe cinste. De această dată, miza a fost crucială, căci le-a conținut pe amândouă.

După aproape patru luni petrecute în mijlocul junglei, cu foame, dor și neplăceri, concurenții s-au confruntat pe unul dintre cele mai dificile trasee de la ”Survivor” pentru o recompensă nouă, ce le-a ridicat tuturor moralul de la auzul acesteia. Daniel Pavel le-a spus că trebuie să-și ”ascută săbiile” pentru o aventură în Santo Domingo, unde vor cunoaște orașul și, în plus, vor avea parte și de un prânz copios.

„Miza jocului de astazi este cu totul si cu totul speciala. Este vorba despre experiente de nepretuit, de care sa va bucurati, nu peste o saptamana, nu peste o luna, ci acum. Premiul de astazi este oferit de MasterCard si este o experienta de nepretuit.

Echipa care castiga jocul de recomensa merge la Santo Domingo. Veti descoperi un oras fascinant, de o vibratie aparte. Este o ocazie sa va incarcati bateriile si sa va bucurati de un pranz consistent pe tarmul Marii Caraibilor. Pe langa asta, veti face si cumparaturi”, a spus moderatorul de la Kanal D.

Traseul de azi

„Concurentii intra pe urmatorul traseu. Coborati pe tobogan in alergare sau alunecare. Dupa ce iestiti din apa, trebuie sa alergati printr-o succesiune de hexagoane. Urmeaza o trecere printr-un tunel de plasa cu doua panouri care trebuie indepartate. Foarte important!

Este un element inedit pe traseul de astazi, trebuie sa va deplasati pe un cablu. Urmeaza o plasa relativ aderenta la sol, aveti cate trei triunghiuri, va deplasati pe sub ea. Ajugeti la proba de final, la proba de indemanare. Concurentii trebuie sa actioneze cate o catapulta si sa introduca un numar de trei bile intr-un cos”, a explicat Daniel Pavel.

The post Recompensă ireală la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor lupta aprig pentru asta VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă