Recep Erdogan, despre afirmaţiile lui Biden la adresa lui Putin: "Afirmaţiile domnului Biden sunt inacceptabile, nu sunt adecvate pentru un preşedinte"

1 lună in urmă 3

De Andreea Anghel.
Publicat: 19.03.2021, 16:46.
Actualizat: 19.03.2021, 16:47

Recep Erdogan consideră "inacceptabile" afirmaţiile preşedintelui SUA, Joe Biden, despre Vladimir Putin. Biden l-a catalogat "criminal" pe omologul său rus. Preşedintele Turciei: "Afirmaţiile domnului Biden sunt inacceptabile, nu sunt adecvate pentru un preşedinte".

Recep Erdogan, despre afirmaţiile lui Biden la adresa lui Putin

Recep Erdogan, preşedintele Turciei

Profimedia Images

Recep Erdogan a comentat despre afirmaţiile făcute de Joe Biden Preşedintele SUA l-a numit pe Vladimir Putin ''criminal''

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, consideră ''inacceptabile'' afirmaţiile omologului său american Joseph Biden, care l-a catalogat drept ''criminal'' pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

''Afirmaţiile domnului Biden sunt inacceptabile, nu sunt adecvate pentru un preşedinte'', a afirmat vineri Recep Tayyip Erdogan, conform agenţiei Reuters, catalogând drept ''elegantă'' replica lui Vladimir Putin.

Casa Albă: Joe Biden nu regretă faptul că l-a numit pe Vladimir Putin ''criminal''

Casa Albă a transmis joi seară că preşedintele Biden nu regretă afirmaţiile despre omologul său din Rusia, Vladimir Putin, subliniind însă că liderul de la Washington vrea continuarea cooperării cu Rusia în domenii de interes comun.

Întrebată explicit dacă preşedintele american regretă că l-a catalogat pe Vladimir Putin ''criminal'', Jen Psaki, purtătoarea de cuvânt a Preşedinţiei SUA, a răspuns: ''Nu, preşedintele a dat un răspuns direct la o întrebare directă''.

Preşedintele SUA a spus că omologul său din Rusia, Vladimir Putin, este ''criminal'' şi a avertizat că liderul de la Kremlin ''va plăti'' pentru ingerinţele în scrutinul prezidenţial din 2020. Joe Biden a comentat, în cadrul unui interviu acordat ABC News, concluziile unui raport al serviciilor de informaţii americane privind ingerinţele electorale străine. Raportul concluzionează că Rusia şi Iranul au încercat să influenţeze rezultatul alegerilor din SUA. Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, este suspectat că a monitorizat eforturile în scopul ''denigrării'' lui Joseph Biden în campania electorală prezidenţială din 2020.

Rugat să comenteze declaraţiile lui Joseph Biden, Vladimir Putin a afirmat: ''I-aş spune: «vă doresc toate cele bune». Îi urez sănătate, spun acest lucru fără ironie sau glumă. Vedem propriile caracteristici în cealaltă persoană, ne gândim că este ca noi şi îl judecăm din această perspectivă''.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

joe biden presedinte vladimir putin alegeri prezidentiale recep erdogan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă