Rebela tenisului românesc a ajuns la tatuajul cu numărul 25: „E un stil de viață!” GALERIE FOTO

1 lună in urmă 17

Andreea Prisacariu (21 de ani), cea mai excentrică jucătoare de tenis din România, s-a umplut de tatuaje! Iar pasiunea sportivei nu are limite.

Andreea Prisacariu traversează o perioadă excelentă atât din punct de vedere profesional, cât și pe plan personal! Românca a atins luna aceasta cel mai bun loc al carierei, 372 WTA, făcându-și și tatuajul cu numărul 25.

Recunoscută pentru postările inedite pe Instagram, Andreea i-a delectat din nou pe urmăritorii ei cu o fotografie în care își etalează tatuajuele. Poza a fost însoțită de un mesaj sugestiv.

Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, a ajuns la tatuajul cu numărul 25

Andreea Prisacariu participă în această săptămână la turneul ITF de la Braunschweig (Germania), fiind calificătă în optimile de finală! Prisăcariu are o pasiune fără limite atât pentru tenis, cât și pentru tatuaje: „Acesta este un stil de viață, nu există linie de sosire!”, spune fosta componentă a loturilor naționale de junioare.

Unul dintre mesajele de pe corpul Andreei Prisacariu este: „Cu binecuvântarea lui Dumnezeu sunt ceea ce sunt”. Prisacariu a ajuns la tatuajul cu numărul 25, iar asta îi confirmă renumele de cea mai excentrică jucătore de tenis din România.

Andreea Prisacariu a sărbătorit în stilul caracteristic realizările din 2021

În sezonul 2021, Andreea Prisacariu a câștigat două titluri ITF, la Antalya. Românca și-a făcut, recent, o autocaracterizare inedită: „Lovitura mea favorită este backhand-ul în lung de linie! Din orice poziție! Să fie la surpriză! Bineînțeles că sunt și zile în care nu îmi iese, se duce direct în gard. Dar și când intră, toată lumea se ridică în picioare”.

Prisacariu a sărbătorit în stilul caracteristic realizările din 2021! Fosta componentă a loturilor naționale de junioare s-a relaxat la soare și s-a fotografiat topless înaintea turneului la care s-a înscris în Germania. De asemenea, jucătoarea de tenis a umărit pe viu un meci al echipei favorite, Dinamo București, făcând spectacol în tribune.

The post Rebela tenisului românesc a ajuns la tatuajul cu numărul 25: „E un stil de viață!” GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă