Rebecca, fiica Anamariei Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf: „Ridiculizezi munca familiei”

2 săptămâni in urmă 23


Rebecca Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, a transmis un mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf. Fiica Anamariei Prodan va fi finanțatoare în acte la Academica Clinceni, iar mama ei o susține necondiționat.


Pe 7 februarie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au stabilit primul termen al divorțului. Chiar dacă a trecut printr-o despărțire dureroasă, impresara se ocupă de averea copiilor ei. Rebecca Dumitrescu Prodan intră în lumea fotbalului cu ajutorul mamei sale.


Tânăra va fi finanțatoare în acte la Academica Clinceni și a transmis un mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf, tatăl ei vitreg. În a doua jumătate a lunii februarie, Academica Clinceni și CS Universitatea Craiova, echipa antrenată de Reghe, vor fi adversare în runda cu numărul 27 din Liga 1.


După suferința pe care i-a adus-o mamei sale, Rebecca Dumitrescu nu l-a menajat absolut deloc pe Laurențiu Reghecampf.


„Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ceea ce ne-am obișnuit. Din ceea ce a construit, ceea ce s-a străduit să facă familia mândră de poziția sa. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează pentru că a fost soarele acestei familii.


Mama a fost și rămâne numărul unu. El este creierul acestei familii. În viață, dacă iei decizii stupide, poți suferi. Ne rugăm pentru el să nu se destrame complet.


Sperăm că într-o zi va înțelege că familia este cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun.


Când lumea arată cu degetul spre tine din cauza iubitului tău, este greu să ții pasul cu cerințele vieții și ale muncii. Păcat ce a făcut. Vom continua mândri de tot ce am construit împreună cu frații mei.


Vom continua munca familiei mele. O femeie găsită pe parcurs este temporară și duce la distrugerea unei persoane care nu știe cum să păstreze calea cea bună în viață. Ne rugăm să-și revină și să salveze cel puțin jumătate din ceea ce i-a dat mama.


Când vom juca unul împotriva celuilalt? Lasă cel mai bun să câștige. Sper să mai fie la echipă până atunci. Îi doresc mult noroc și toate cele bune”, a spus Rebecca Dumitrescu Prodan pentru Transfery.info, potrivit realitateasportiva.Copiii Anamariei Prodan sunt rușinați de situație


Copiii impresarei au mărturisit înainte de sărbători că le este foarte rușine cu Laurențiu Reghecampf și nu și-au imaginat niciodată că vor ajunge în asemenea situație.


„Ne este foarte rușine cu Laurențiu. Nu am crezut niciodată că el este capabil de așa ceva. Păcat, căci l-am iubit enorm, însă mama noastră ne-a învățat să stăm cu capul sus în viața și să nu alunecăm în lumea în care a alunecat tatăl nostru, Laurențiu. Vreodată dacă va rămâne pe străzi din cauza amantelor, o să înțeleagă ce urât este să-ți bați joc de familia ta și de copiii tăi și sp ajungi să stai lângă… păcat. Când prietenii din oraș ne-au zis că o cunosc foarte bine pe fata aceasta, Gură de Aur, nu am crezut. L-am întrebat pe tatăl nostru, Laurențiu, dacă este adevărat și a jurat că nu există așa ceva, ca el niciodată nu ar sta lângă așa femeie și că niciodată nu și-ar face familia de râs… S-a făcut de râs cumplit. Nu cred că se mai poate uita în ochii cuiva dintre noi. Îi datorează toată viața lui mamei noastre. Să-i fie rușine toată viața pentru mizeria lui”, au declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, fiicele Anamariei Prodan.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă