"Rebeca", noua pasiune a lui Zlatan Ibrahimovic. Suedezul, pregătit să scoată 20 de milioane de euro din buzunar

2 săptămâni in urmă 13

  • Liga 2: Mioveni - ASU Politehnica Timișoara, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Craiova 1948 - Rapid, luni, 21:00, Digi Sport 1

Un împătimit al yacht-urilor, Ibrahimovic deține "Unknown", pe care și-a petrecut vacanța vara trecută și la bordul căruia a locuit în perioada 2-6 martie, când a fost co-prezentator al faimosului festival de la Sanremo. Potrivit presei italiene, fotbalistul suedez se gândește să renunțe la yacht-ul ultra-luxos, evaluat la 20 de milioane de euro, pentru o altă ambarcațiune, de aceeași valoare, construită anul trecut.

Zlatan Ibrahimovic, pe yacht-ul "Unknown", în galeria foto de mai jos:

Galerie Foto

Zlatan Ibrahimovic, pe cale să achiziționeze yacht-ul de lux "Rebeca" pentru 20 de milioane de euro

Zlatan Ibrahimovic a fost zărit la șantierul naval Benetti din Livorno, unde suedezul ar fi vizitat pentru a doua oară yacht-ul "Rebeca".

rebeca-zlatan

Yacht-ul "Rebeca" / Foto: Gazzetta dello Sport

Construită în 2020, "Rebeca" are o suprafață de aproximativ 40 de metri dispusă pe trei nivele, cu o piscină enormă, sală de sport și cinci cabine în care poate găzdui până la 11 persoane, anunță Gazzetta dello Sport. Închirierea ambarcațiunii costă între 190.000 și 225.000 de euro/săptămână, însă Zlatan Ibrahimovic pare decis să achite 20 de milioane de euro pentru a o cumpăra definitiv.

rebeca-zlatan1

Zlatan Ibrahimovic, în vizită la yacht-ul "Rebeca" / Foto: Gazzetta dello Sport

Fără Zlatan Ibrahimovic suspendat, AC Milan s-a impus în ultima rundă din Serie A, 2-1 pe San Siro, contra lui Genoa. Suedezul se află în centrul a doua scandaluri în urma cărora riscă sancțiuni drastice. Atacantul "diavolilor" a fost surprins într-un restaurant, deși Italia se află în plin lockdown și toate localurile sunt închise și, mai grav, se pare că ar deține acțiuni la o casă de pariuri.

Conform Codului de Etică din regulamentele FIFA și UEFA, fotbaliștii nu au dreptul să participe la astfel de activități, iar Ibrahimovic riscă acum, conform regulamentelor FIFA, o suspendare de până la trei ani și o amendă de până la 100.000 de euro.

  • 17 goluri în 25 de jocuri a reușit Zlatan Ibrahimovic în acest sezon pentru AC Milan
Etichete: ac milan , zlatan ibrahimovic , zlatan ibrahimovic yacht , zlatan ibrahimovic rebeca
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă