Realitatea.net, poziție de top în online-ul românesc și în luna ianuarie

2 luni in urmă 1

Realitatea.net, poziție de top în online-ul românesc și în luna ianuarieRealitatea.net, poziție de top în online-ul românesc și în luna ianuarie

Site-ul de știri al Trustului Realitatea își menține poziția în top 3 cele mai bune site-uri de știri din România. Informațiile complete, redate în timp real, conținutul de calitate și reflectarea imparțială a realității de zi cu zi pe plan intern și extern, dar și dezvăluirile în exclusivitate despre "băieții deștepți" ai sistemului medical din România au poziționat site-ul www.realitatea.net pe locul 2 în online-ul românesc, în luna ianuarie. 

LUNI, 01 FEBRUARIE 2021, 10:39

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit detelor centralizate, realitatea.net a înregistrat, în luna ianuarie, aproape 8,6 milioane de cititori unici și peste 35,5 milioane de afișări.

Categoria cea mai consistentă de cititori are vâsta cuprinsă între 25 și 34 de ani. 56% dintre vizitatori sunt femei, în timp ce 44% - bărbați.

Site-ul nostru este citit și din străinătate de comunități importante de români, dovedind, încă o dată, încrederea de care Trustul Realitatea se bucură și peste hotare. Potrivit statisticilor, după cititorii din România, în top urmează cei din Germania, Marea Britanie, dar și Italia.

90% dintre vizitatorii site-ului vin de pe dispozitive mobile precum telefonul sau tableta.

La nivel de grup, toate celelalte site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat, în luna ianuarie, o creștere constantă, consolidându-și poziția în online-ul românesc. Vă mulțumim! 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă