Real Madrid poate detona bomba pe piața transferurilor! Eduardo Camavinga le forțează mâna celor de la Rennes, care ar putea fi obligați să îl vândă în această vară

1 lună in urmă 13

Mijlocașul lui Rennes, Eduardo Camavinga, nu își va reînnoi contractul cu echipa bretonă și va fi cedat, mai mult ca sigur, în această vară, contra unei sume de bani, altfel va pleca gratis anul viitor.

Proaspătul internațional francez, în vârstă de doar 18 ani, este noul copil minune al fotbalului din Hexagon, iar Real Madrid îl ademenește de ceva timp pe Santiago Bernabeu.

Eduardo Camavinga este la un pas de plecare, după ce a refuzat să semneze un nou acord cu gruparea franceză

Potrivit celor de la The Athletic, mijlocașul în vârstă de 18 ani Eduardo Camavinga nu își va reînnoi contractul cu echipa bretonă și toate indiciile arată spre un transfer al său, în această vară, sau o plecare, ca jucător liber de contract, la finalul sezonului viitor.

Camavinga, care își încheie contractul în vara lui 2022, declarase în urmă cu câteva luni că scopul său era să își extindă înțelegerea cu Rennes.

Cu toate acestea, problemele economice cauzate de pandemia de coronavirus și dorința jucătorului de a face un pas înainte în cariera sa l-au determinat pe internaționalul francez să ia această decizie de a nu prelungi acordul său actual.

Ceea ce nu se știe este dacă Camavinga va pleca de la Rennes în vara aceasta sau în următoarea, cea în care se încheie contractul.

Mijlocașul de doar 18 ani nu are parte de un sezon extraordinar, deoarece presiunea de a fi debutat la echipa națională a Franței și zvonurile care l-au plasat la Real Madrid au provocat o scădere semnificativă a performanței sale în ultimele luni.

Cu toate acestea, interesul celor de la Real Madrid rămâne de actualitate și oferta lui Florentino Perez va veni cu siguranță la vară.

The post Real Madrid poate detona bomba pe piața transferurilor! Eduardo Camavinga le forțează mâna celor de la Rennes, care ar putea fi obligați să îl vândă în această vară appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă