Real Madrid plusează! PSG a primit a doua ofertă pentru Mbappe: toate detaliile

1 lună in urmă 24

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021, 18:17 / Actualizat joi, 26 august 2021 18:24

Real Madrid vrea să îl transfere pe Kylian Mbappe (22 de ani) în această săptămână și a făcut astăzi o ofertă de 170 de milioane de euro către PSG.

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, plusează pentru Kylian Mbappe. După ce prima ofertă a vicecampioanei Spaniei, în valoare de 160 de milioane de euro, a fost refuzată de PSG, „los blancos” au propus 10 milioane de euro în plus într-o nouă ofertă, transmisă astăzi clubului din paris.

Real Madrid a făcut o nouă ofertă pentru Kylian Mbappe. Câți bani ar încasa PSG

Noutățile au fost oferite de reporterul Sky Sports Kaveh Solhekol, care susține că suma pusă pe masă de Real Madrid este mai mare decât cea pe care PSG a plătit-o către AS Monaco în schimbul fotbalistului, în 2018. 

Deși Leonardo, directorul sportiv de la PSG, a declarat că AS Monaco a încasat 180 de milioane de euro în schimbul jucătorului, reporterul Sky Sports spune că doar 145 de milioane de euro au ajuns în vistieria clubului monegasc. Restul de 35 de milioane de euro vor intra în conturile celor de la AS Monaco doar atunci când PSG îl va vinde pe Kylian Mbappe sau când îi va prelungi acestuia contractul, scadent în vara lui 2022.

Așadar, dacă PSG acceptă suma de 170 de milioane de euro propusă de Real Madrid, ar păstra 135 de milioane, restul urmând a merge către AS Monaco.

Mbappe a refuzat ultimele oferte de prelungire a contractului

Ofertele Realului vin după ce atacantul a refuzat și ultima propunere, făcută luni de clubul parizian, de cinci sezoane plus unu opțional și 25 de milioane salariu anual. Mbappe nu se gândește decât să plece la Madrid și să fie în centrul unui proiect, lucru imposibil acum și după venirea lui Messi la PSG.

Din 2018 la Paris, Mbappe a adunat 174 de meciuri, 133 de goluri și 63 de pase decisive pentru actuala vicecampioană a Franței.

VIDEO: primul gol al sezonului 2021/2022 pentru Kylian Mbappe

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Primele măsuri după incidentele de la Nice - Marseille! Câte etape a fost suspendat stadionul gazdelor

Ore decisive pentru Cristiano Ronaldo » Jorge Mendes a obținut acordul lui Juventus și a zburat să perfecteze transferul!

Playtech: ȘOC! Mircea Lucescu face o gălăgie de bani de la Kiev. Ce afacere a explodat în România


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă