Real Madrid nu mai stă pe gânduri! Ce contract impresionant i-a pregătit lui Rudiger, pentru a-l convinge să vină gratis

1 lună in urmă 32

  • Liga 1: Mioveni - UTA Arad, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Fundașul central al lui Chelsea a avut evoluții excelente în sezonul trecut, lucru care l-a adus în atenția vicecampioanei Spaniei, dar și a celor de la PSG.

Real Madrid nu mai stă pe gânduri! Ce contract impresionant i-a pregătit lui Rudiger, pentru a-l convinge să vină gratis

Un mare avantaj cu care neamțul ar veni "la pachet" este faptul că actualul său contract cu londonezii expiră vara viitoare, astfel că poate semna un precontract cu orice altă echipă dorește încă din iarnă, pentru a i se alătura gratis la finalul sezonului.

Conform celor de la transfermarketweb, Real Madrid vrea neapărat să îl aducă pe german pe Santiago Bernabeu și a pregătit un contract prin care crede că îl va convinge să semneze. Este vorba de o înțelegere pe trei ani, cu un salariu de 11 milioane de euro net, mai mare decât al unor nume precum Casemiro sau Daniel Carvajal. 

Ar fi exact suma cerută de Rudiger pentru a semna prelungirea contractului cu Chelsea, refuzată însă de formația de pe Stamford Bridge, întrucât ar fi dat peste cap structura salarială din prezent. 

Antonio Rudiger a decis să nu își prelungească înțelegerea cu Chelsea

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

Apărătorul declara recent că următorul pas pe care îl va face în carieră este cel mai important, astfel că își va cântări bine opțiunile. Cotidianul spaniol Marca a anunțat că, în cele din urmă, Rudiger a decis să părăsească gratis gruparea londoneză vara viitoare.

Neamțul cere un salariu de 11 milioane de euro, iar clubul patronat de Roman Abramovici a oferit doar 6,5 milioane de euro, sumă care l-a făcut să își dorească mutarea la altă echipă.

Printre formațiile care îl vor pe Rudiger se numără Real Madrid și Bayern, însă este de așteptat ca mai mulți granzi europeni să îi facă oferte, având în vedere că nu vor trebui să plătească o sumă de transfer.

Etichete: chelsea , real madrid , antonio rudiger
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă