Real Madrid forțează transferul bombă a lui Erling Haaland! Florentino Perez se ia la trântă cu granzii din Premier League

1 lună in urmă 2

Florentino Perez vrea să detoneze o bombă în vară și încearcă transferul lui Erling Haaland, de la Borussia Dortmund.

Manchester United, Manchester City și Chelsea Londra își concentrează și ele toate eforturile pentru aducerea starului norvegian, ceea ce a declanșat un adevărat război în culise.

Banii primiți pentru drepturile TV de la televiziunile engleze oferă „muniție” suficientă cluburilor britanice în războiul cu campioana La Liga.

Real Madrid se luptă cu granzii din Premier League pentru transferul lui Erling Haaland

Conform celor de la The Mirror, Manchester City, Manchester United și Chelsea Londra își vor canaliza resursele financiare pentru a-l transfera în această vară pe starul Borussiei Dortmund, Erling Haaland.

Aceeași sursă relatează că acest lucru va duce la scăderea presiunii făcute asupra lui Harry Kane, care are în acest moment șanse mari să continue la Tottenham.

Pe de altă parte, în cursa pentru transferul lui Haaland a intrat, în forță, Florentino Perez. Prioritatea celor de la Real Madrid rămâne francezul Kylian Mbappe, dar șefii clubului Los Blancos știu că le va fi imposibil să îl aducă în această vară de la gruparea pariziană. PSG îl presează pe internaționalul francez să semneze prelungirea înțelegerii sale scadente în 2022 și Real Madrid așteaptă perioada de intersezon sau intrarea în ultimele 6 luni de contract a starului de pe Parc des Princes, pentru a putea face un pas important către aducerea sa pe Santiago Bernabeu.

Situația ar putea părea mult mai simplă în cazul lui Erling Haaland, care ar putea sosi la echipa lui Zinedine Zidane de la Borussia Dortmund pentru o sumă de 100 de milioane de euro.

Marele avantaj al lui City, United și Chelsea în lupta pentru Haaland

Un eventual „război” financiar între Real Madrid și marile puteri din Premier League pentru transferul internaționalului norvegian ar putea înclina balanța către cluburile engleze. Contractul uriaș pentru drepturi TV din Premier League le oferă „muniție” suficientă granzilor Manchester City, Manchester United și Chelsea Londra pentru a intra în avantaj la masa negocierilor cu Borussia Dortmund.

Doar în sezonul 2018/2019, aproape 2,5 miliarde de euro au fost împărțiți participantelor din Premier League, cu echipele spaniole din La Liga care au primit puțin peste 1,4 miliarde de euro în sezonul 2019/2020, o sumă cu mai mult de un miliard de euro mai mică.

Această diferență colosală s-a văzut în perioada de transferuri din vara trecută, atunci când Chelsea Londra a cheltuit pe aducerea de jucători noi, în plină pandemie de COVID-19, suma de 250 de milioane de euro.

The post Real Madrid forțează transferul bombă a lui Erling Haaland! Florentino Perez se ia la trântă cu granzii din Premier League appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă