Real Madrid, Barcelona, Liverpool și Man United luptă pentru noua senzație a fotbalului brazilian! Are doar 15 ani

2 săptămâni in urmă 12

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Potrivit englezilor de la DailyStar, Liverpool și Mancheser United sunt pe urmele sud-americanului și vor încerca să-l transfere cât de curând. Endrick a reușit un supergol pentru echipa de juniori a lui Palmeiras, ce l-a adus în atenția opiniei publice.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Endrick, dorit de mariel forțe ale Europei!

Potrivit specialiștilor, Endrick este unul dintre cei mai valoroși jucători din lume la vârsta sa. La doar 15 ani, Endrick se pregătește să facă pasul către echipa de seniori a celor de la Palmeiras.

Jurnalistul Jorge Nicola susține că reprezentații lui Manchester United au luat, deja, contact cu agenții lui Endrick, care sunt aceiași precum ai lui Vinicius Junior.

De asemenea, presa internațională anunță că, în afara celor două cluburi din Anglia, în cursa pentru jucător vor intra și granzii din Spania, Real Madrid și Barcelona.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Ultimul gol marcat de Endrick a făcut înconjurul Braziliei. Palmeiras a evoluat în Sao Paulo Junior Cup, destinată fotbaliștilor de până în 21 de ani, iar Endrick a făcut difernța.

Brazilianul a preluat, a pivotat, a driblat una adversar și a lobat portarul advers. La doar 15 ani! Are 165 de golri în 169 de meciuri pentru Palmeiras la nivel de juniori. Fotbalistul urmează să semneze un contract de profesionist cu fosta campioană a Braziliei.

VIDEO: Golul marcat de Endrick:

Etichete: liverpool , real madrid , barcelona , manchester united , palmeiras , endrick

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă