Real Madrid are, după 235 de zile, un fotbalist convocat la naționala Spaniei! Cine a prins lotul lui Luis Enrique

1 lună in urmă 19

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Mai exact, au trecut 235 zile de la ultima dată când un fotbalist de pe Santiago Bernabeu a fost convocat de către Luis Enrique.

Daniel Carvajal, primul jucător al lui Real Madrid convocat la naționala Spaniei după 235 de zile

Până la Carvajal, Sergio Ramos era fost ultimul "alb" chemat să reprezinte "La Furia Roja", iar acest lucru se întâmpla în martie. Acum, fundașul lateral a reușit să prindă în mod surprinzător lotul, după ce recent a finalizat procesul de recuperare în urma unei accidentări.

Carvajal a fost convocat pentru meciurile Spaniei din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, pe care ibericii le vor juca împotriva Greciei și Suediei.

Luis Enrique a decis să continue pe banca tehnică a Spaniei

În ultimul timp, s-au vehiculat mai multe nume care ar putea prelua gruparea de pe Camp Nou. Cu ocazia ultimei conferințe de presă, Luis Enrique, actualul selecționer al Spaniei, a ținut să lămurească faptul că nu ia în calcul o revenire la formația unde a reușit o triplă istorică, în sezonul 2014/2015.

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

"Cred că Joan Laporta nici măcar nu are numărul meu... Nu plec de la echipa națională a Spaniei. Am un contract și sunt dorit aici, așa că îl voi respecta", a declarat Enrique.

  • 9 trofee a câștigat Luis Enrique câtă vreme a pregătit-o pe Barcelona, în perioada 2014-2017.
Etichete: spania , luis enrique , daniel carvajal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă