„Ready to buy”- Un concept nou care să te îndrume în amenajarea locuinței

2 luni in urmă 34

Un tanar ce poarta masca de protectie, viziteaza casa inteligenta, eficienta energetic realizata de studenti romani in anul 2014, pentru a reprezenta Romania la competitia europeana Solar Decathlon, in timpul lansarii programului de crestere a eficientei energetice in casele din Romania dupa finalizarea Ghidului de finantare pentru Programul Casa Eficienta Energetic de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, in Bucuresti, marti, 12 mai 2020. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTOUn tanar ce poarta masca de protectie, viziteaza casa inteligenta, eficienta energetic realizata de studenti romani in anul 2014, pentru a reprezenta Romania la competitia europeana Solar Decathlon, in timpul lansarii programului de crestere a eficientei energetice in casele din Romania dupa finalizarea Ghidului de finantare pentru Programul Casa Eficienta Energetic de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, in Bucuresti, marti, 12 mai 2020. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
  • De acum, îți poți amenaja și singur locuința, dar cu puțin ajutor de la profesioniști.
  • Delta Studio a conceput în acest scop – „Ready to buy”.
  • Proiectul poate fi accesat pe site-ul Delta Studio.

O companie de design si amenajări interioare a lansat un concept nou care să te îndrume în amenajarea locuinței asemenea unui profesionist.

Delta Studio a dezvoltat „Ready to buy”, un proiect în care au investit 50.000 de euro în primele 3 luni de la lansare. Cei de la Delta se așteaptă la o cifră de afaceri de 5 milioane de lei pentru primul an. Oana Deacu, arhitect de interior, îți spune cât costă o astfel de amenajare.

Oana Deacu, arhitect de interior Delta Studio: „O amenajare începe de la 7000 de lei, adică 1400 de euro și în funcție de spațiu, de branduri, de produsele folosite, aceasta poate ajunge la 2500, 3000 sau 3500 de euro. Noi am creat concept de design atrăgătoare, dar care se bazează în același timp și pe soluții concrete, în care toate produsele sunt în stoc și pot fi livrate rapid.”

„Ready to buy” a fost concepută pentru persoanele care nu au timpul și disponibilitatea de a angaja profesioniști și aleg să apeleze la soluții practice și rapide. În pachetul de amenajări, clienții găsesc piese de mobillier și finisaje semnate de arhitecți.

„Am văzut online multe imagini foarte bune cu amenajări, dar gândul de a comanda materiale, de a alerga după comenzi, a aștepta livrări, nu era prea îmbucurător pentru mine și am optat pentru varianta de a alege Ready to buy. Îmi doream o amenajare fresh, în noile tendințe, am fost plăcut surpins să văd o varietate de modele și am optat pentru un stil industrial”, spune un client.

The post „Ready to buy”- Un concept nou care să te îndrume în amenajarea locuinței appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă