Reacție vehementă despre situația de la FCSB: ”E inimaginabil! Antrenorii stau la colț. Unii ajung acasă și plâng”

1 săptămână in urmă 20

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Fostul antrenor Ioan Sdrobiș consideră ”inimaginabilă” situația de la FCSB și a ținut să transmită și că antrenorii care merg la echipa lui Gigi Becali au o parte din vină.

Situația de la FCSB, considerată ”inimaginabilă” de Ioan Sdrobiș

Ce se întâmplă la ora actuală este inimaginabil! Eu am fost un neadaptat în vremurile respective, dar acum... M-au întrebat dacă aș întreba Steaua (n.r. FCSB), dar n-ar antrena Becali cu mine! Uite ce poate face cu o mare echipă din România.

E și vina antrenorilor că se duc în asemenea condiții. Poate se vor supăra mulți tineri antrenori, dar sunt antrenori tineri care stau la colț și patronul le zice 'bagă-l pe ăla, scoate-l pe ăla'.

Nu e nicio exagerare! Sunt unii care ajung seara acasă și încep să plângă”, a declarat Ioan Sdrobiș, la emisiunea Liga Digisport.

Ioan Sdrobiș, despre Edi Iordănescu

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Ioan Sdrobiș a anunțat că, în trecut, Edi Iordănescu îi mai cerea sfaturi, ceea ce nu a făcut, însă, în momentul în care a venit oferta de la FCSB.

În același timp, fostul antrenor de la Oțelul, Reșița sau Farul consideră că, dacă nu mergea la FCSB, cariera lui Edi Iordănescu era în creștere.

Edi Iordănescu a avut o perioadă în care a ținut cont de sfaturile mele. Era la o echipă și trebuia să meargă în altă parte, i-am zis să nu se ducă pentru că își strică cariera. Despre FCSB nu m-a întrebat, că-i ziceam să nu se ducă. Daci Edi nu se ducea la Steaua (n.r. FCSB), avea un viitor ușor în creștere”, a transmis Ioan Sdrobiș.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , ioan sdrobis
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă