Reacție-surpriză a lui George Simion pe tema invesțiilor făcute de Ungaria în Transilvania. Ce crede că ar trebui să facă România

1 săptămână in urmă 17

Invitat la GSP Live, liderul AUR a criticat lipsa de reacție a României în fața invesțiilor făcute statul ungar sau de firme din Ungaria în Transilvania. Guvernul maghiar ar trebui să fie un model pentru România, crede Simion.

„Urmăresc toate investițiile maghiare din zona Ardealului, Unele mă îngrijorează. Este o lipsă de reacție din partea României. Ar trebui să ne susținem antreprenorii, să avem capital românesc. În loc să avem bănci românești care să investească, ajungem să vindem tot. Să vă spun ce mă deranjează. Am o problemă cu șovinismul, cu politici iredentiste prin intermediul unor cluburi de fotbal”, a declarat acesta.

„Guvernul maghiar investește în maghiarii de pretutindeni, nu doar la noi. Din punctul ăsta de vedere, ar trebui să fie un exemplu pentru guvernul român, care ar trebui să investească în tinerii români din Chișinău, Cernăuți și să se îngrijească de tinerii români care se nasc în Europa de Vest. Sunt foarte mulți copii talentați acolo”, a adăugat Simion.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă