Reactie ridicola din tabara AUR la expozitia din primaria condusa de Clotilde Armand: "Si-a adus idoli satanisti sa o sustina"

2 luni in urmă 2

Partidul AUR a criticat pe Facebook decizia lui Clotilde Armand de a lasa absolventii Universitatii Nationale de Arta sa isi expuna sculpturile in holul Primariei Sectorului 1. Cei de la AUR sustin ca operele ii "oripileaza pe cei care trec pragul acestui pseudoeil" si ca nu ar fi fost alese toate operele, ci doar pe cele "care se potrivesc tiparului promovat de USR".

"O expozitie artistica e chemata sa bucure sufletul, sa mangaie privirea, sa educe mentalul colectiv, sa perpetueze memoria artistica a inaintasilor, nu sa oripileze pe cei care trec pragul acestui pseudoedil.

Doamna primar nu si-a dat girul pentru ca aceasta expozitie sa apara in holul casei sale, ci intr-o institutie unde intra cetatenii care au adus-o la primarie. Este evident pentru oricine ca nu au fost alese toate operele studentilor de la Universitatea Nationala de Arta, ci numai unele,, opere" care se potrivesc tiparului promovat de multa vreme de reprezentanti ai USR", au scris membrii AUR pe Facebook.

Zeci de oameni au inceput sa comenteze imediat dupa publicarea postarii, acestia sustinand ca Clotilde Armand este "posedata", ca si-a adus "idoli satanisti", sau ca ar trebui "sa intre cu furci" in primarie.

Topul celor mai aberante comentarii

"Reprezinta mintea ei diabolica! Tot ce e mai hidos si inspaimantator ne a expus aici! Probabil e posedata....! Ceva constructiv, ceva placut ochiului nu se putea? Jalnic...!""Cu parere de Rau dar femeia asta este ori nebuna ori proasta sau mai bine zis amanta deavolului trebuie jos data din demisie Halo Romania trezestete pana nu vine blestemul lui dumnezeu trezirea fratilor""Luati porcariile acelea de acolo.Sunteti in Romania,daca nu stiati!""Daca nu mergeti acolo cu furci si topoare nu sunteti patrioti adevarati""Cei din sectorul 1 sa mearga la primarie cu tamaie...numai cu tamaie veti distruge dracii din femeia asta...si parlamentarii usr.isti la fel trebuie tamaiati...manca.ia.r focul de demoni"

Mai puteti citi:

Descoperirea facuta de o firma de asigurari in cazul unei masini arse in timpul unei nunti. Este suspectata o noua metoda de fraudareCe spun studentii despre profesoara de suedeza care ii umilea. "Plangeam inainte de curs. Nu pot sa cred ca nici pana acum nu s-au luat masuri"Valurile de frig care au lovit recent, provocate de anomalii ale vortexului polar. Temperaturi mai ridicate in unele parti din Groenlanda si Alaska, decat in TexasNaomi Osaka a facut instructie cu Serena Williams si e prima finalista de la Australian OpenBitcoin a mai doborat un record. Urmeaza o parte urata
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă