Reacție neașteptată după scandalul de la FCSB: ”Putea să pună și clauză de 10 milioane! Nu îl interesează!”

1 săptămână in urmă 34

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Formația roș-albastră a făcut anunțul oficial pe pagina de Facebook, la o zi distanță după ce Edi Iordănescu publica pe rețelele de socializare un comunicat cuprinzător în care anunțat că Gigi Becali i-a cerut rezilierea contractului.

Reacție neașteptată după scandalul de la FCSB: ”Putea să pună și clauză de 10 milioane! Nu îl interesează!”

Dănuț Lupu a mărturisit că nu se aștepta ca Edi Iordănescu să reziste trei luni pe banca tehnică a celor de la FCSB. Legenda lui Dinamo este de părere că orice antrenor va semna cu FCSB, finanțatorul Gigi Becali va dori întotdeauna să se implice la echipă.

Lupu consideră că cei care pot evita această situație sunt chiar antrenorii care, în cazul în care nu vor să treacă prin această situație, nu ar trebui să meargă să antreneze formația roș-albastră.

A rezistat mult Edi Iordănescu. Eu am zis că nu rezistă o lună jumate. Mi-a întrecut așteptările. Ca să fii antrenor la FCSB, știe toată lumea că, la FCSB, poate să îți pună și clauză de 10 milioane, dar nu ai cum, nu îl interesează. E singurul om care câștigă din fotbal. Dacă el crede că echipa e jucăria lui și poate face ce vrea, atunci sunt de vină doar antrenorii care merg acolo și acceptă lucrul ăsta”, a declarat Dănuț Lupu la emisiunea Fotbal Club.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Edi Iordănescu a dezvăluit de ce nu i-a luat lui Becali cei 500.000 de euro. ”Am sperat!”

ÎN DIRECT la Digi Sport, Edi Iordănescu a vorbit despre ce sentimente îl încearcă acum, după despărțirea de roș-albaștri, dar a lămurit și problema banilor pe care i-a refuzat să-i mai încaseze din clauza de reziliere, deși a fost acuzat că trebuia să o facă.

”La CFR, mi-a fost încetat unilateral contractul, eu nu am avut nicio reacție! Efectiv, mi-a încetat contractul  și de aceea mi s-a achitat clauza, nu au fost discuții la mijloc. A fost o situație total diferită.

În schimb, la FCSB nu m-a interesat niciodată această clauză. Am cerut această clauză doar pentru că am sperat că este un mijloc prin care pot să-mi desfășor activitatea așa cum trebuie”, a spus Edi Iordănescu, la Fotbal Club.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă