Reacție incredibilă după victoria echipei lui Toni Petrea cu Academica Clinceni. „Un meci jalnic! Este rușinos! FCSB poate pierde titlul!”

3 săptămâni in urmă 18

FCSB și Academica Clinceni au fost desființate de Ionuț Chirilă la finalul partidei din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

Ionuț Chirilă a analizat meciul câștigat de FCSB pe terenul celor de la Academica Clinceni, scor 2-0, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, iar fostul antrenor al Concordiei Chiajna a avut cuvinte dure la adresa partidei de la Călărași.

Totodată, Ionuț Chirilă este de părere că FCSB poate pierde lupta pentru titlu din sezonul 2020 – 2021, toate acestea deoarece echipa „merge cu frâna de mână trasă”.

FCSB și Academica Clinceni, desființate de Ionuț Chirilă 

„A fost un meci jalnic! Au fost greșeli impardonabile și un ritm de joc care nu are treabă cu fotbalul mare! Aveam impresia că Academica Clinceni nu va marca nici dacă joacă două săptămâni. Era ca în dansul elefanților, hipopotamilor. Era un joc lent. Jocul a fost submediocru! Este rușinos jocul din seara asta! În cel mai bun caz a fost un joc de Liga 2!

E important pentru FCSB că a redevenit lider, dar dacă nu se face o analiză a jocului și a hibelor va fi o mare problemă. Va pierde din nou titlu. Parcă e mai aproape ca oricând, dar pe final arată ca un alergător care gâfâie. Nu vorbim doar de meciul acesta. Merge cu frâna de mână trasă. Mi se pare că jucătorii nu sunt stăpâni pe ei, că nu au nerv, că nu limpezime. Fac greșeli individuale”, a spus Ionuț Chirilă la GSP LIVE.

După primele două etape din play-off-ul Ligii 1, FCSB se află pe primul loc în clasament, cu 39 de puncte, la unul în fața CFR-ului și la 8 distanță de Universitatea Craiova. Gruparea roș-albastră urmează să se dueleze cu Sepsi OSK, duminică, 25 aprilie, ora 21.30, în etapa a 3-a din play-off, la Sfântu Gheorghe, iar toate fazele importante vor fi Live Video Online pe www.prosport.ro.

The post Reacție incredibilă după victoria echipei lui Toni Petrea cu Academica Clinceni. „Un meci jalnic! Este rușinos! FCSB poate pierde titlul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă