Reactie in cazul sculpturilor expuse in primaria lui Clotilde Armand: "Noul PSD european chicoteste ca proasta-n targ la niste nuduri"

1 lună in urmă 1

Sorin Ionita, expert in politici publice si de dezvoltare locala, presedinte al Expert Forum, a scris pe Facebook o postare, ca reactie la scandalul iscat dupa ce Clotilde Armand a lasat absolventii de arte sa isi expuna sculpturile in holul primariei Sectorului 1. Sorin Ionita ironizeaza "noul PSD european", care "rade ca proasta-n targ la niste nuduri".

Sorin Ionita face referire la o postare a lui Mihai Dragan, cu imagini din holul primariei, pe care l-a numit "ala care avea contract-cadru cu primaria lui Tudorache, sugea onorarii secretizate".

"Noul PSD european" chicoteste ca proasta-n targ la niste nuduri facute de studentii de la Arte Plastice. Avocatu' Dragan e ala care avea contract-cadru cu primaria lui Tudorache, sugea onorarii secretizate. Noroc ca s-a excitat omu' si a facut pozele alea cu mobilul: asta a dat ocazia multor cadre PNL si PMP sa se harjoneasca cu bale la fel de islamist-pudibond ca si PSD.

Deci conservatorii romani sunt rugati sa nu se mai indigneze ca acopera aia la Vatican statuile nud cand vine cate un mullah sau seic in vizita, uai uai, salvati cultura europeana. Deoarece in scurt timp le vor acoperi si cand vine delegatia de consilieri de la PNL-Ardeal, ca sa nu-i expuna pe astia la "dracoaice fara sutien" sau "femei dezbracate", cum bine zice eruditul Ciolacu. Sunt din acelasi film: sariti, Satana, kafir", a scris Sorin Ionita pe Facebook.

Mai puteti citi:

Descoperirea facuta de o firma de asigurari in cazul unei masini arse in timpul unei nunti. Este suspectata o noua metoda de fraudareCe spun studentii despre profesoara de suedeza care ii umilea. "Plangeam inainte de curs. Nu pot sa cred ca nici pana acum nu s-au luat masuri"Valurile de frig care au lovit recent, provocate de anomalii ale vortexului polar. Temperaturi mai ridicate in unele parti din Groenlanda si Alaska, decat in TexasNaomi Osaka a facut instructie cu Serena Williams si e prima finalista de la Australian OpenBitcoin a mai doborat un record. Urmeaza o parte urata
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă