Reacție imediată din partea FRF, după ce Becali a interzis fotbaliștii de la FCSB la Jocurile Olimpice: „Și cu asta, basta!”

2 săptămâni in urmă 13

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021, 20:07 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 20:07

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice, speră ca Gigi Becali să se râzgândească și să lase o parte dintre fotbaliști la Jocurile Olimpice din acest an. 

Gigi Becali a transmis că nu va lăsa niciun jucător la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Lista lărgită încocmită de Mirel Rădoi conținea nu mai puțin de 9 fotbaliști de la FCSB. Mihai Stoichiță, directorul Comisei Tehnice, a fost primul oficial care a reacționat. 

Mihai Stoichiță: „O să avem o discuție cu cei de la FCSB”

„O să avem o discuţie, pentru că şi FCSB aşteaptă să vadă pe ce loc termină. Pe 2, pe 3, sunt campioni, nu ştiu. Aici este marea problemă. Jucătorii de la Craiova, de la FCSB, de la Cluj, nu poţi să fii sigur că-i iei. O să lase o parte din jucători. Sigur că vom avea parte de înţelegere. Dar ce jucători, încă nu ştim. 

Lumea fotbalului românesc, dacă vrea o performanţă, ajungerea în fazele superioare ale Olimpiadei, atunci probabil că va fi nevoie de mai multă înţelegere din partea cluburilor. Şi cu asta, basta! Atât!”, a spus Stoichiță, conform AS

,Programul României la Jocurile Olimpice

  • 22 iulie: Noua Zeelanda - Coreea de Sud, Honduras - România (ora 14:00, ora României)
  • 25 iulie: Noua Zeelanda - Honduras, România - Coreea de Sud (ora 14:00, ora României)
  • 28 iulie;  România - Noua Zeelandă (ora 11:30, ora României), Coreea de Sud - Honduras

Citește și alte știri despre echipa națională: 

FCSB. Amenințare-șantaj sau cacealma? » Ce s-ar putea ascunde în spatele anunțului lui Gigi Becali, care a spus că nu va lăsa niciun jucător pentru Jocurile Olimpice

Gică Popescu i-a setat obiectivul lui Mirel Rădoi la JO, după ce a văzut grupa

Playtech: BOMBĂ! Liviu Dragnea, eliberat din închisoare! Vestea șoc a judecătorilor a venit ACUM


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă