Reacţie halucinantă a unui paznic de la un centru de plasament din Voluntari. A bătut fără milă un copil după ce a sărit în pat!

1 lună in urmă 25

Reacţie halucinantă a unui paznic de la un centru de plasament din Voluntari.  Mădălina Turza, șefa Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții, anunță că a trimis o echipă în control și că va sesiza organele de cercetare penală, „fără nicio ezitare”.

Reacţie halucinantă a unui paznic de la un centru de plasament din Voluntari. Motivul pentru care a bătut fără milă un copil

„Orice formă de agresiune împotriva unui copil din sistemul de protecție va fi sancționată conform legii”, a scris pe Facebook Turza, care a și postat imaginile şocante. În videoclip se vede cum paznicul centrului îl agresează pe copil, în timp ce o educatoare amenință că va chema „salvarea”.

„Nu există rațiune pentru care un copil să fie bătut sau agresat fizic sau emoțional de către un adult, nici chiar atunci când își pemite luxul de ”a sări pe saltea”. Educatoarea care amenință copilul cu ”salvarea” și paznicul care îl agresează fizic nu nu au ce să caute în sistemul de protecție a copilului.

Știți ce înseamnă ”chem salvarea”? Este amenințarea supremă a educatorilor agresori, care, da, uneori cheamă salvarea și trimit copiii la spitalele de psihiatrie unde le aplică tratamente neuropsihiatrice și îi fac ”legume”. Ca pedeapsă și în loc de educație

Cât timp voi ocupa această funcție, orice informație în acest sens se va solda cu repercusiuni legale drastice fără să clipesc. Pentru că dacă este un lucru pe lumea asta pe care nu îl accept, acesta este abuzul împotriva copiilor sau adulților pe care îi avem în grijă. DGASPC Ilfov va trebui să facă o evaluare serioasă și rapidă în acest Centru de plasament și să dispună măsurile legale”, a scris Turza.


Citeşte şi: Scandal sexual într-un centru de plasament. Două fetiţe au fost obligate să întreţină relaţii sexuale între ele
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă