Reacție dură în familia lui Reghecampf, după ce antrenorul ar fi petrecut în Grecia cu o altă femeie: „Doar nu credeți că lua gura de canal în mașina familiei?”

2 luni in urmă 72

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt aproape de divorț, iar Sarah Dumitrescu, fiica impresarei din căsătoria cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, a reacționat dur după ce au apărut anumite informații că „Reghe” ar fi petrecut în Grecia cu o altă femeie.

Anamaria Prodan susține că soțul său s-a aflat în Grecia pentru a se ruga la mănăstire, alături de el fiind Luca, fiul tehnicianului din relația cu Mariana, prima soție a omului care acum antrenează Universitatea Craiova.

De altfel, la conferința de prezentare a lui „Reghe” la clubul din Bănie s-a observat un detaliu: nu purta verigheta.

Reacție dură în familia lui Reghecampf, după ce antrenorul ar fi petrecut în Grecia cu o altă femeie: „Doar nu credeți că lua gura de canal în mașina familiei?”

Laurențiu Reghecampf și-ar fi petrecut un weekend în Delta Dunării împreună cu un amic și două tinere, după care ar fi urmat „sejurul” în Grecia.

Anamaria Prodan se află în Dubai, acolo unde se ocupă de afacerile familiei.

„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor. Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: Niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Ea a comentat și despre presupusa escapadă a lui Reghecampf, tatăl său vitreg, din Grecia: „Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu”.

 

The post Reacție dură în familia lui Reghecampf, după ce antrenorul ar fi petrecut în Grecia cu o altă femeie: „Doar nu credeți că lua gura de canal în mașina familiei?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă