Reacție dură a sindicaliștilor de la metrou: "Nu mai manipulați. Nu spațiile comerciale sunt motivul revoltei" - Care sunt cererile muncitorilor

3 săptămâni in urmă 2

Grevă la metrouGrevă la metrou

Greva de la metroul bucureștean continuă și situația devine tot mai tensionată. Muncitorii s-au blocat în subteran și au oprit toate trenurile. Acum a apărut și o primă reacție a sindicaliștilor care susțin că motivul grevei nu este faptul că spațiile comerciale de la metrou ar urma să fie luate din administrarea sindicatului. 

VINERI, 26 MARTIE 2021, 10:48

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

"Nu mai manipulați presa, oamenii din metrou sunt supărați pentru intimidare și masurile pe care le "coaceți în culise" fără sa i consultați. NU spatiile comerciale sunt motivul revoltei salariaților din metrou. Noi nu putem muncii fără sa respectam instrucțiunile de serviciu, nu servicii, pe care ne obligați sa le încalcăm", au scris pe Facebook cei de la Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou.

Greva de la metrou a început încă de noaptea trecută. Muncitorii au intrat pe șine la mai multe stații și au împiedicat trenurile să circule. Traficul din Capitală a fost dat peste cap de decizia muncitorilor de la metrou.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă