Reacție din vestiarul lui Dinamo cu privire la cel mai tare transfer încercat de ”câini”: ”O să-l primească bine!”

2 months ago 2

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Vestiarul nu a fost informat cu privire la posibilitatea ca De Blasis, fost jucător la Eibar și Mainz, să vină în ”Ștefan cel Mare”.

”Să-ți zic adevărul, nu știu, nu pot să vorbesc despre asta. Acum aud prima oară că ar putea veni. În cazul ăsta, vestiarul o să-l primească bine. Noi ne dorim să fim o familie, cine vine va face vestiarul mai puternic și ne va ajuta pe teren”, a spus Camara.

Cosmin Contra: ”Nu știu nimic”

Cel poreclit ”Guriță” susține că nu știe nimic despre interesul lui Dinamo pentru De Blasis, dar anunță că vor mai veni jucători sub comanda sa în perioada următoare.

”O să mai vină jucători. Nu știu nimic de Pablo de Blasis, se scriu multe nume în presă. Nu știu nimic de Pablo de Blasis”, a spus Cosmin Contra.

Cine este Pablo de Blasis

De Blasis este extremă stângă și a sosit în Europa în 2012, la Asteras Tripoli, de la Gimnasia. În 2014, acesta a făcut pasul în Germania, la Mainz, unde a prins 115 meciuri în cinci sezoane, dintre care 102 în Bundesliga. Acesta a și marcat de 17 ori în Germania.

În 2018, De Blasis a ajuns la Eibar pentru două milioane de euro, iar în sezonul precedent a fost titular inconstestabil, reușind să prindă 33 de meciuri în toate competițiile și să marcheze două goluri.

Etichete: dinamo , eibar , juan camara , pablo de blasis
Read Entire Article
Powered By Seo Tools