Reacție din partea FRF, după „thriller-ul” cu Macedonia de Nord: „Nu credeam. A fost surpriza serii”

3 săptămâni in urmă 3

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021, 00:38 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 00:39

Mihai Stoichiță (66 de ani), directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a comentat victoria României cu Macedonia de Nord, scor 3-2.

Totul despre România - Macedonia de Nord 3-2, AICI

Oficialul FRF s-a declarat surprins de forța de joc a nord-macedonenilor, care au testat poarta lui Florin Niță în repetate rânduri. Oaspeții le-au oferit mari emoții „tricolorilor” pe final, când au egalat la 2 cu două goluri în doar un minut, dar Ianis Hagi a adus victoria României.

Mihai Stoichiță, după România - Macedonia de Nord

„Pentru mine, Macedonia a fost surpriza serii. Pe Pandev și alți 2-3 jucători îi știam, dar nu mă așteptam să fie așa o echipă cu vână, cu știința jocului. Credeam că nu ne vor pune ei probleme, că nu va fi un meci în care să ne chinuim. Dacă suntem cinstiți, meciul putea avea diferite turnuri. 

Au avut și ei ocazii, am avut și noi foarte multe. Bine că am luat 3 puncte, că am demonstrat că putem ataca și că cei care au dat golurile sunt jucători care au apărut în echipa națională în ultima vreme. Valul nou de jucători confirmă. Mai trebuie puse la punct multe lucruri, e bine că Mirel a revenit la echipă. E importantă prezența antrenorului”, a declarat Stoichiță la emisiunea „DigiSport Special”. 

Un meci nul cu Germania l-aș considera o victorie. Uităm că suntem într-o perioadă de reconstrucție a echipei naționale, diferența de valoare între Bundesliga și campionatul românesc e imensă la momentul actual. Șapte puncte din aceste trei meciuri ar fi foarte bune pentru noi - Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

Clasamentul în grupa J: România, pe locul 2

Mai multe știri despre România - Macedonia de Nord:

Două faze dificile pe „Arena Națională” înainte de pauză » Ambele echipe au cerut penalty

Vocile Gazetei » România - Macedonia de Nord 3-2, comentat de Țepelin, Udrea și Răureanu

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Mădălina Ghenea pentru rolul Sophiei Loren. Culisele unui rol controversat


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă