Reacție acidă din DDB după anunțul lui Cortacero: „S-a întâlnit cu Magaye, dar a luat prafuri mai proaste”

3 săptămâni in urmă 1

Spaniolul a fost taxat în termeni duri și ironizat de actorul Alex Conovaru, membru în programul DDB, după comunicatul prin care anunța că vrea să revină în România pentru a conduce Dinamo și că până acum a lucrat pentru a rezolva anumite probleme.

„A venit şi mesajul de la băiatul ăla din Spania. Cred că a luat ceva de la Magaye. S-a întâlnit cu Magaye, care a luat niște prafuri mai bune. Dar Cortacero a luat nişte prafuri proaste!A lucrat în umbră? În umbra cui? Umbra lui Mircea la Cozia? Parcă îl văd şi pe domnul Şerdean cum se îmbarcă şi el să vină la Bucureşti, că a fost scos abuziv.

Pe 18 e înfățișarea la tribunal, la primele două nu a venit nici măcar avocatul din partea lor. La proces nu au nicio şansă! Dacă CA-ul lui Dinamo nu e statutar, LPF şi FRF sunt şi ele în culpă. E adevărat, el e patron în acte şi, în ciuda faptului că nu o să vândă, nu poţi fi doar patron din vorbe şi să latri prin presă.

Cât faci din Spania până în București? Trebuie să prindă un preț bun la low-cost, să aducă un test valid cum că nu are COVID”, a declarat Alex Conovaru la Look Sport.

Având în vedere informațiile confuze și rău intenționate care sunt produse în ultima perioadă în mass-media în ceea ce mă privește și în ceea ce privește grupul de investiții din care fac parte și pe care îl reprezint, sunt obligat să fac publice următoarele precizări:

Vreau să precizez absolut că, în calitate de acționar majoritar al societății FC Dinamo București 1948, NU mă interesează și NU voi efectua niciun proces de negociere pentru vânzarea acțiunilor care reprezintă 72,8% din capitalul social.
 După acțiunile în afara legii pe care DDB le-a întreprins față de club de pe data de 27 noiembrie 2020, în care angajații spanioli au fost obligați să părăsească țara din cauza unor acțiuni amenințătoare și intimidante, precum și dezvoltarea diferitelor evenimente precum: numirea ilegală a președintelui, fără a fi pe ordinea de zi, a unui nou Președinte al Consiliului de Administrație care nu este legitim, ocuparea și controlul activității administrative și financiare la birourile clubului, managementul sportiv, cantonamentul, Academia, precum și vizitele nefericite la hotel de către o parte mică din grupul DDB menționat pentru a ne insulta, amenința și intimida pe noi, angajații spanioli, serviți această declarație pentru a o denunța public, deoarece justiția pune în curând totul înapoi în ordinea care nu ar fi trebuit niciodată modificată.
 Niciun grup de investiții de niciun tip nu dorește să își pună în pericol situația economică în fața unor astfel de circumstanțe și în fața instabilității generate de evenimentele menționate crescute și de ignoranță și neîncrederea în oamenii care o administrează atât din punct de vedere financiar, cât și din cauza faptului că nu se știe cine manevrează economic clubul. Din acest motiv, grupul de investiții din care fac parte a decis să aștepte să se întâmple ceva, să lucreze în umbră pentru a nu-și pune în pericol activele financiare.
 Având în vedere situația nefericită în care a fost scufundat clubul de luni zile, după uzurparea puterilor la care am fost supuși și văzând situația lamentabilă actuală a acestuia în ceea ce privește managementul sportiv, economic și administrativ; comunic că în următoarele zile voi fi prezent în orașul București, împreună cu profesioniștii mei din grupul de lucru, pentru a recâștiga controlul absolut al clubului în toate departamentele, pentru a lua decizii importante și să îndeplinesc toate obligațiile financiare și profesionale ale acestora pentru a aduce din nou FC Dinamo București 1948 în locul pe care îl merită să fie.
 Dorința mea este să stabilesc sinergii și punți de colaborare cu DDB și cu toate aceste grupuri de fani ai FC Dinamo București dintr-un climat de respect și educație pentru un bine comun și pentru a obține stabilitatea și forța care ne permite să facem un club mai mare
- se arată în comunicatul emis de Pablo Cortacero, conform Fanatik.

VIDEO Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș: „Scriem istorie, dar sper ca Dinamo să își revină”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Ce va fi azi la Dinamo: șanse mari ca noul antrenor să fie instalat în următoarele ore » Ultimele detalii de la SăfticaEXCLUSIV Ce mutare mai pregătește Dinamo: omul care a lucrat ultima oară la Astra

De necrezut! Un bărbat încearcă de 17 ani să ia permisul de conducere și nu reușește! Detalii uluitoare

Libertatea

Playtech: Monica Pop aruncă BOMBA. Ce pățesc românii după vaccin: 'Este crima perfectă'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă