Reacția uluitoare a Gabrielei Firea când a văzut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat

4 luni in urmă 23

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, și candidatul la un nou mandat de primar, votat la ora 7.00. A ieșit din secția devot optimistă și cu speranța că românii vor vota pentru continuitate.

Reacția uluitoare a Gabrielei Firea când a văzut rezultatul votului pentru alegerile locale

Până la această oră, conform datelor statistice, 640.000 de bucureșteni au votat, prezența a depășit 35%. Procentul din acest an este peste prezența totală de la alegerile locale din 2016, când a fost de 33,23%. Astăzi, 27 septembrie, a fost o zi grea pentru Gabriela Firea. În urma sondajelor de opinie, venea pe locul doi, după Nicușor Dan. Cu toate astea a ieșit optimistă din secția de votare, declarând că:

Reacția uluitoare a Gabrielei Firea când a văzut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declaratGabriela Firea, actualul primar al Capitalei a reacționat imediat după exit-poll
”Am votat dis de dimineaţă şi mă bucur că am ajuns să fiu primul votant din această secţie. Am votat cu gândul la toţi tinerii şi la toţi vârstnicii, ne dorim investiţii în infrastructură, combaterea poluării, investiţi foarte mari în școli, cei mai importanţi sunt oamenii. De mâine la muncă, ne câştigăm dreptul la muncă,” a declarat Gabriela Firea la ieşirea de la urne.
După votul de astăzi, Gabriela Firea a decis să se retragă la sediul PSD din Băneasa, unde a așteptat rezultatele alegerilor locale.

Ce a declarat Gabriela Firea

COnform datelor intermiare, Nicușor Dan a învins-o pe Gabriela Firea, actualul Primar General al Capitalei. Aceasta a avut o delcarație prin intemediul paginii sale de facebook:

”Spre dimineață vom afla exact care este rezultatrul real al alegerilor. Declarația o voi face mâine legat de rezultatul votului de astăzi. Proprii mei copii care intrau pe youtube sau prietenii mei găseau tot felul de filmulețe negative la adresa mea care nu au nicio legătură cu realitatea. Cu ce am facut eu ca parlamentar sau ca primar. Nu m-am ocupat cu asa ceva, ca si contracandidatii mei. Eu m-am axat pe prezentarea situației în care am preluat Bucureștiul acum 4 ani. Care sunt proiectele noi si ce ar trebui sa facem de-acum in colo. În această luna de campanie nu am vorbit de faptul ca nu avem centură, că se oprește apa caldă și asta pentru că Guvernul nu a vrut să rezolve problema. Și astfel s-a dat vina tot pe mine pentru acest lucru.”, a declarat Gabriela Firea, după alegerile locale de astăzi.

The post Reacția uluitoare a Gabrielei Firea când a văzut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă