Reacția tranșantă a lui Gigi Becali despre vaccinare după focarul de COVID apărut la FCSB

2 săptămâni in urmă 8

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 15:41

152 citiri

Reacția tranșantă a lui Gigi Becali despre vaccinare după focarul de COVID apărut la FCSB

FCSB trece printr-o situație delicată după ce Edi Iordănescu, secunzii săi și mai mulți jucători s-au îmbolnăvit de Covid.

Gigi Becali este la curent cu situația echipei sale din cauza coronavirusului, dar nu dorește ca fotbaliștii săi se vaccineze.

Patronul FCSB a lămurit totul despre COVID -19.

"Jucătorii care au vaccin nu sunt testați, dar pot avea coronavirus. Dacă vor juca cu COVID pot face infarct sau atac cerebral. Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci.

FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron.

Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate fi ceva periculos", a spus Gigi Becali conform gsp.

Edi Iordănescu, staff-ul său, Straton, Sorin Șerban au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

În plus, nici Budescu și Șut nu se simt prea bine si ar putea avea și ei COVID.

Citeste si:

Focar de coronavirus la FCSB! Edi Iordănescu si secunzii săi au COVID - 19

Probleme mari la FCSB din cauza coronavirusului. Edi Iordănescu împreună cu staff-ul său au COVID - 19. Antrenorul echipei lui Becali nu va sta pe bancă la meciul cu Mioveni. Edi...

Uciderea a 13 câini ai căror stăpâni aveau COVID-19 a stârnit valuri de furie în Vietnam

Uciderea a 13 câini în Vietnam pentru că stăpânii lor erau bolnavi de COVID-19 a stârnit proteste în presă şi pe reţelele de socializare, relatează duminică agenţia DPA....

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă