Reacția Telekom Sport, după derapajul lui Victor Pițurcă din studio: „Apariția clipului, o eroare regretabilă” + Ce spune moderatorul emisiunii

1 lună in urmă 42

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021, 09:07 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 09:22

Postul de televiziune Telekom Sport a emis un comunicat în care prezintă scuze cititorilor, telespectatorilor, lui Victor Pițurcă și persoanelor menționate în videoclipul devenit viral peste noapte, în care fostul selecționer și moderatorul Silviu Tudor Samuilă au purtat un dialog șocant, cu derapaje grave la adresa unor oameni de fotbal.

Comunicatul emis de Telekom Sport, după dialogul Victor Pițurcă - Silviu Tudor Samuilă

Telekom Sport şi www.telekomsport.ro îşi asumă eroarea regretabilă pentru apariţia acestui clip care a conţinut o discuţie privată din pauza publicitară a unei emisiuni tv. Ne cerem scuze celor care ne citesc, telespectatorilor, lui Victor Piţurcă şi oricărei persoane menţionate în acest clip.

Reacția lui Silviu Tudor Samuilă

Dintr-o regretabilă eroare, în spaţiul public au apărut nişte imagini dintr-o pauză publicitară a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seară cu Victor Piţurcă. În primul rând vreau să-i cer scuze lui Victor Piţurcă pentru că evident nu ar fi trebuit acele imagini să apară sub nicio formă. Este o eroare a noastră, pe care ne-o asumăm. 

Pe de altă parte, ceea ce discutăm în pauzele publicitare ar trebui să rămână în pauzele publicitare. Dialogurile noastre în privat sunt în privat iar ceea ce apare pe post ar trebui să rămână acolo. Îmi cer scuze şi dacă cineva din persoanele la care am făcut referire în acele imagini se simt lezate şi vă cer scuze dumneavoastră, publicului nostru, care sper să rămână fidel în continuare!

Dialogul dintre Victor Pițurcă și Silviu Tudor Samuilă:

 • Pițurcă: Pigliacelli era o jigodie fără margini! 
 • Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da...
   
 • Pițurcă: Nu numai asta. Aveam un puști portar, Popică (n.r. - Laurențiu Popescu), l-am băgat în Cupă și i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze și pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el și în Cupă! 
 • Samuilă: Ce jeg! 
   
 • Pițurcă: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători?! 
 • Samuilă: S-au obișnuit prost cu antrenori sclavi, cocoșați.
   
 • Pițurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult și pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era «bulangiu». O să vezi că îl schimbă și pe grec (n.r. - Marinos Ouzounidis) 
 • Samuilă: Că nu joacă spectaculos? 
   
 • Pițurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta... Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții. 
 • Samuilă: Îmi povesteau ăștia că se uită el pe InStat, are păreri... 
   
 • Pițurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii! 
 • Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-ați luptat pentru drepturile dumneavoastră.

Continuarea dialogului șocant, AICI

Mai multe știri din Liga 1:

Gică Hagi, decizie radicală după demiterea lui Mircea Rednic » Ce se va întâmpla la Viitorul

Planul lui Gigi Becali cu unul dintre fotbaliștii care nu joacă deloc: „Mai am nevoie de el”

Playtech: Veste incredibilă! Elena Udrea și Ioana Băsescu scapă de închisoare?! Ce se întâmplă în justiție


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă