Reacţia tatălui gemenilor din Ploieşti după ce a aflat că cei mici au căzut pe geam şi au murit

2 luni in urmă 16

Nepăsarea unei mame a dus la o tragedie, în Ploieşti. Doi gemeni, de doi ani, au căzut de la etajul zece în timp ce mama lor făcea live pe Facebook. Femeia habar n-avea ce s-a întâmplat când i-au bătut jandarmii la uşă. Mama a fost dusă direct la Psihiatrie. Medicii au rămas şocaţi să vadă că femeia nu părea chiar atât de afectată. Atenţie, detaliile vă pot afecta emoţional!

Mama ascultă manele alături de fiul ei de 5 ani şi trage dintr-o ţigară. Pe fundal, se aud sirene, dar femeia le ignoră. După 3 minute şi jumătate, live-ul pe Facebook este întrerupt brusc de bătăi în uşă. Sunt jandarmii. Au venit s-o anunţe că gemenii ei, o fetiţă şi un băiat de doi ani şi două luni sunt în faţa blocului. Morţi.

''A venit cineva după ei? Mama a strigat? Aţi văzut-o la etaj?
Nu, nu a venit nimeni. Nu a venit nimeni...''

Gemenii erau în dormitor. S-ar fi urcat pe o masă aflată chiar în faţa geamului. O femeie care trecea prin zonă n-a apucat să-şi ferească copilul de ce urma să vadă. Gemenii au căzut la 20-30 de secunde unul după altul, în faţa lor.

''O mămică care-şi ţinea copilul în braţe îmi spunea că a picat unul după altul, că s-a întors şi l-a văzut şi pe cel de-al doilea.''

Reacţia tatălui gemenilor din Ploieşti

Primul apel la 112 a fost la ora 20 şi 48, cu 7 minute înainte ca mama gemenilor să intre în live pe Facebook. Femeia a susţinut că, în momentul tragediei, făcea, de fapt, curăţenie în altă cameră. De două zile, se mutase cu chirie în bloc, împreună cu actualul iubit şi cu o prietenă. Bărbatul nu era în apartament în momentul tragediei. Fostul soţ o acuză pe prietena ei că i-a aruncat copiii de la geam, însă poliţiştii nu iau în calcul varianta.

Ştefan Gabriel Preda, tatăl gemenilor: Cealaltă era în cameră unde au fost copiii, unde s-a întâmplat accidentul. Posibil să-i fi aruncat respectiva.

Mama gemenilor a fost luată de mică în plasament. Cea care a crescut-o susţine că se droga şi nu avea grijă de copii.

Maria Rahoveanu, bunica maternă: Ştia şi primăria din comună, i-au venit amenzi de la prostituţie sau cum Dumnezeu se zice. N-am mai vorbit cu ea că am bătut-o că mi-a luat copiii şi a plecat şi mi-a dat block la număr, cred că este vreo lună de zile.

Marius Andrei Pilică, unchiul copiilor: De când au apărut copiii ăştia doi, s-a schimbat tot la ea: prostituţie, umblă cu tot felul de băieţi....

Analizele au arătat că femeia nu era nici drogată, nici băută. A fost internată la psihiatrie pentru a se stabili dacă are discernământ.

Violeta Tănase, purt. cuv. Sp. Jud. Prahova: Este foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aştepta. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte.

Corina Nicola, purt. cuv. DGASPC Prahova: Familia n-a fost identificată în evidenţa noastră, n-au mai fost situaţii.

Impresionaţi de soarta celor doi frăţiori, oamenii au adus ursuleţi şi au aprins lumânări, în faţa blocului.

''Cum să nu te macine să vezi prostia omenească în halul ăsta. Mă-sa avea alte treburi, nu făcea curăţenie.''

''Am tremurat, am plâns.''

''Am rămas impresionaţi şi am vrut şi noi să transmitem un gând bun''.

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cel de-al treilea copil al femeii a ajuns acum la tată.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă