Reacţia-surpriză a lui Gigi Becali când i s-a spus că finul Mirel Rădoi are COVID-19

1 lună in urmă 6

UCL: Chelsea - Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL:  Bayern Munchen - Lazio, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Că nu mai au o relaţie nici măcar de naş-fin o dovedeşte reacţia patronului de la FCSB atunci când i s-a spus că Rădoi a ieşit pozitiv la testul făcut luni dimineaţă.

Rădoi aşteaptă azi rezultatul după retestare, zi în care în mod normal era programat să facă rapelul pentru vaccinul Pfizer. Prima doză o făcuse pe 24 februarie.

Cum a recţionat Becali când a aflat că Rădoi are COVID-19

Este cunoscut faptul că Gigi Becali a ajutat mai mulţi oameni din lumea sportului cu medicamente aduse, în general, din Rusia şi care ar avea efect în tratarea bolii.

Persoane care s-au îmbolnăvit ele sau care au avut membrii ai familiei bolnavi. Printre ei, Marius Şumudică, Dani Coman, Anghel Iordănescu, Anamaria Prodan, Dumitru Dragomir etc, la care nu a aşteptat să i se ceară ajutorul, ci s-a oferit singur. În cazul lui Mirel lucrurile stau diferit, aşteaptă să fie sunat.

"Nu am văzut, nu știu nimic. Habar nu am. Și ce mare scofală? E Covid! Asta e. Au mai făcut și alții. Dacă mă sună și îmi cere medicamente, îi trimit. Dar dacă nu m-a sunat… Dacă voia, mă suna", a declarat Gigi Becali, pentru Playsport.

"Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor", a declarat, luni, Mirel Rădoi pentru frf.ro.

Dică şi Constantinovici vor conduce România în absenţa lui Mirel Rădoi

Dacă şi testul al doilea făcut de Mirel Rădoi va ieşi tot pozitiv, absenţa selecţionerului va fi suplinită de Nicolae Dică, Florin Constantinovici şi antrenorul cu portarii Leo Toader. Convocarea este programată pentru ziua de duminică.

Există şanse, mici dar există, ca selecţionerul să fie pe bancă la meciul cu Germania şi să-l piardă doar pe cel cu Macedonia de Nord, programat pe 25 martie.

Mirel Rădoi a fost testat luni dimineaţă, iar calculele federalilor susţin că 14 zile s-ar împlini pe 28 martie, adică în dimineaţa partidei cu Germania. Rămâne de văzut care va fi situaţia pentru că medicii ar putea spune că pe 29 martie se încheie perioada.

După cum se ştie, România s-a mai confruntat cu o situaţie similară la meciul selecţionatei U21 cu Malta, dar atunci tot staff-ul era cu probleme, iar pe bancă în locul cuplului Adi Mutu-Nicolae Grigore a stat Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF.

Programul României în preliminariile CM 2022 din Qatar

25 martie 2021

ora 21:45 – ROMÂNIA – Macedonia de Nord, Germania – Islanda, Liechtenstein – Armenia

28 martie 2021

ora 19:00 – Armenia – Islandaora 21:45 – ROMÂNIA – Germania, Macedonia de Nord – Liechtenstein

31 martie 2021

ora 19:00 – Armenia – ROMÂNIAora 21:45 – Germania – Macedonia de Nord, Liechtenstein – Islanda

2 septembrie 2021

ora 21:45 – Islanda – ROMÂNIA, Liechtenstein – Germania, Macedonia de Nord – Armenia

5 septembrie 2021

ora 19:00 – Islanda – Macedonia de Nordora 21:45 – ROMÂNIA – Liechtenstein, Germania – Armenia

8 septembrie 2021

ora 19:00 – Armenia – Liechtensteinora 21:45 – Macedonia de Nord – ROMÂNIA, Islanda – Germania

8 octombrie 2021

ora 21:45 – Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord

11 octombrie 2021

ora 21:45 – ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania

11 noiembrie 2021

ora 19:00 – Armenia – Macedonia de Nordora 21:45 – ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein

14 noiembrie 2021

ora 19:00 – Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda Etichete: gigi becali , mirel radoi , radoi covid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă