Reacția Simonei Gherghe după ce Mirela Vaida a fost atacată în platoul „Acces Direct”: „Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut”

1 lună in urmă 1


Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct, i-a transmis un mesaj public Mirelei Vaida după ce aceasta a fost atacată cu o piatră în studioul de la Antena 1 de o femeie dezbrăcată. Aceasta speră că cei trei copiii ai ei nu au văzut scena petrecută chiar în direct.


Pe 19 martie, Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră chiar în direct de o femeie dezbrăcată. Ulterior s-a aflat că atacatoarea ar fi fost internată la Spitalul Obregia pe 12 martie, iar diagnosticul pus de medici ar fi „retard mintal”, conform Știri pe Surse.


Simona Gherghe a aflat și ea de incident și a reacționat pe rețelele de socializare. I-a transmis Mirelei Vaida un mesaj de încurajare: „Mirela, știu că treci prin momente cumplite. Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake le spun doar că breșe în securitate s-au văzut și la case mai mari, în cazul președinților.


Nu te pui cu mintea unui om bolnav. E groaznică scena și da, nu e deloc normală situația, dar nu credeți în scenarii. Știu bine locul, știu și oamenii de acolo și a fost o eroare de securitate. Și, mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranță de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întodeauna”, a notat aceasta pe Instagram.Mirela Vaida, primele declarații după incident


Mirela Vaida a fost șocată după incident, a declarat că a plâns ore în șir, nu îi vine să creadă prin ce a trecut.


„Sunt
în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou.
Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în
capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă
lăturalnică, țipa încontinuu să îi dau banii”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă