Reactia sefelor Asociatiei "Daruieste Viata" la criticile dure ale lui Raed Arafat: "Victimizarea e folosita pentru a distrage atentia de la adevaratele probleme"

1 lună in urmă 1

Asociatia Daruieste Viata a publicat un punct de vedere pe Facebook referitor la acuzatiile aduse de doctorul Raed Arafat, seful DSU, la adresa organizatiei.

"Nu e prima oara cand o critica adusa unor actiuni, decizii sau proiecte ale unor functionari sau institutii publice se transforma, prin rastalmaciri si manipulare, intr-un atac la persoana si la adresa societatii civile", a scris Oana Gheorghiu pe Facebook.

"Desi am crezut ca nu mai e posibil, iata ca suntem tot in epoca "dai in mine, dai in fabrici si uzine", in care victimizarea e folosita pentru a distrage atentia de la adevaratele probleme pe care statul si cei in functii de decizie nu le rezolva", a completat Oana Gheorghiu.

"Dl Arafat vorbeste adesea despre "lectii invatate", dar pare sa fie singurul care nu accepta ca are ceva de invatat. Dumnealui fie ignora orice feedback pe care-l primeste, fie raspunde agresiv si cu argumente menite sa deruteze audienta, pozand in victima", au mai scris fondatoarele Daruieste Viata.

Intreaga postare, mai jos:


Mai puteti citi:

Cele doua cuvinte cu care Elon Musk a saracit milioane de mici investitoriDe ce legumele si fructele din supermarket nu se strica niciodata. Semnificatia codului misterios de pe autocolantDecizia surprinzatoare luata de o instanta din Spania dupa ce o romanca a fost ucisa. "Daca era omorat un spaniol, ar fi fost diferit"O noua tragedie in fotbal. Un jucator al Atalantei a murit la doar 21 de aniStabilirea unui medic afgan in Romania, refuzata pentru ca "a initiat si sprijinit activitati al caror scop il constituie savarsirea de acte teroriste"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă