Reacția presei din Germania, după victoria cu România: "A trebuit să tremurăm fără motiv!". Tricolorul care "i-a înnebunit"

2 săptămâni in urmă 2

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Germania a expediat nouă șuturi pe cadrul porții României, însă Florin Niță a avut o evoluție extraordinară. Spre final, România a avut câteva șanse importante, prin Pușcaș și Stanciu, însă tricolorii au dezamăgit la finalizare

Reacția presei din Germania, după victoria cu România: "A trebuit să tremurăm fără motiv!". Tricolorul care "i-a înnebunit"

"Băieți, tot ce trebuia să faceți era să marcați!", a titrat Bild, care a continuat: "În privința rezultatelor, turul de despărțire al lui Jogi Low merge bine. 3-0 cu Islanda și 1-0 cu România.

Dar, în București, a trebuit să tremurăm fără motiv pe final, în ciuda unei superiorități clare: 66% posesie și 18-8 la șuturi. Am arătat bine pe alocuri, dar trebuie să marcăm", a scris sursa citată.

Galerie Foto

Șansele ratate de George Pușcaș și Nicolae Stanciu au fost amintite de nemți, care recunosc că au avut puțin noroc pe final.

"Germania a învins România cu 1-0, dar a avut nevoie de puțin noroc pe final. Ocaziile aproape că s-au răzbunat. Nu mai lipsea mult, iar Germania putea fi penalizată. Mai întâi, Pușcaș a ajuns într-o poziție promițătoare, dar a șutat pe centru, iar apoi Stanciu a trimis în plasa laterală.

Au fost ultimele ocazii ale unui meci care s-a jucat, în restul lui, la o singură poartă. Germanii au ratat multe ocazii și nu au reușit să decidă meciul mai devreme. Mai ales la începutul reprizei secunde au fost multe șanse - Goretzka (50), Gnabry (58), Gundogan (60) și Sane (63) nu au reușit", a scris și Kicker.

Pe parcursul meciului, Bild l-a remarcat în mai multe rânduri pe Florin Niță, portarul României care a avut numeroase parade excelente în fața nemților.

"Extraordinar Niță! Portarul i-a înnebunit pe atacanții noștri", a titrat sursa citată, în repriza secundă de pe Arena Națională.

România, locul 4 în grupă, după primele două etape

După înfrângerea cu Germania, România este pe locul patru în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Macedonia, care are golaveraj superior, și la trei lungimi în spatele Armeniei, care a produs surpriza în această rundă, 2-0 cu Islanda, și selecționata lui Joachim Low, cu maximum de puncte.

Pentru România urmează meciul cu Armenia, formație care are șase puncte după primele două meciuri, 1-0 cu Liechtenstein și 2-0 cu Islanda, programat miercuri, de la 19:00.

Etichete: romania , nationala , germania , bild , kicker
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă