Reacția premierului australian după anularea vizei lui Novak Djokovic: Poporul nostru a făcut multe sacrificii

2 zile in urmă 11

Premierul australian Scott Morrison și-a spus și el părerea despre anularea pentru a doua oară a vizei lui Novak Djokovic, susținându-și ministrul imigrației și spunând că decizia acestuia a fost luată pentru a "proteja" sacrificiile făcute de australieni în timpul pandemiei.

”Am luat notă de decizia ministrului pentru imigrație în legătură cu viza domnului Novak Djokovic.

Înțeleg că, în urma unei analize atente, ministrul a luat măsura de a anula viza deținută de dl Djokovic din motive de sănătate și de ordine publică, pe baza faptului că a fost în interesul public să facă acest lucru.

Această pandemie a fost incredibil de dificilă pentru fiecare australian, dar am rămas uniți și am salvat vieți și mijloace de trai.

Împreună am obținut una dintre cele mai scăzute rate de mortalitate, cele mai puternice economii și cele mai ridicate rate de vaccinare din lume.

Australienii au făcut multe sacrificii în timpul acestei pandemii și se așteaptă, pe bună dreptate, ca rezultatul acestor sacrificii să fie protejat.

Aceasta este ceea ce a făcut ministrul prin această acțiune de astăzi.

Politicile noastre dure de protecție a frontierelor au menținut australienii în siguranță, atât înainte de COVID, cât și acum, în timpul pandemiei.

Din cauza procedurilor legale în curs de desfășurare, nu voi face niciun alt comentariu”, a transmis Morrison.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă