Reacția Poliției în cazul mascaților care au greșit adresa la percheziții - Georgian Drăgan: „Vor fi dispuse măsurile legale”

2 luni in urmă 4

Georgian Drăgan - purtător de cuvânt IGPRGeorgian Drăgan - purtător de cuvânt IGPR

Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului general al Poliției Române, a declarat, joi, că au fost dispuse verificări în cazul mascaților care au descins la adresa greșită și au amenințat o femeie și pe fiica acesteia. Acesta a menționat că se verifică dacă a fost respectată procedura și se vor dispune măsuri în funcție de rezultat.

JOI, 04 MARTIE 2021, 10:32

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„Vă pot transmite că după apariția imaginilor în spațiul public, conducerea Poliției Române a dispus efectuarea de verificări, în urma cărora vor fi dispuse măsurile legale. Adresez scuze familiei, au fost peste 200 de percheziții la persoane bănute că au falsificat diplome. Colegii mei verifică dacă s-a respectat procedura.

Percheziția a fost emisă pentru adresa de la nr. 26, în spatele acestui imobil.

Din datele transmise de polițiștii de la Transporturi, nu au fost amenințate cu arma, dar vor fi verificate toate aspectele și vor fi dispuse măsurile legale”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului general al Poliției Române, la Realitatea PLUS.

Mascații Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române au descins în dimineața zilei de miercuri, 3 martie, la o adresă greșită din Clinceni, județul Ilfov.

O femeie și fiica ei au fost trezite cu noaptea în cap de mascați, care le-au distrus ușa și le-au imobilizat folosind violența.

Proprietara i-a urmărit pe cei din forțele speciale în timp ce-i părăseau proprietatea și le-a cerut cu vehemență să-i explice ce s-a întâmplat. Unul dintre polițiștii care apar pe filmare se recomandă a fi comisar-șef la Poliția Transporturi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă