Reactia opozitiei in contextul crizei de la metrou: "Daca PSD ar fi fost la guvernare, cu siguranta Romania nu se afla in haosul actual"

3 săptămâni in urmă 1

Reprezentantii PSD au transmis in cursul zilei de vineri, 26 martie, ca daca s-ar fi aflat la guvernare in acest moment "cu siguranta Romania nu se afla in haosul actual".

Social-democratii acuza actuala guvernare ca stie doar sa paseze responsabilitatea. "Guvernati sau plecati", a transmis PSD.

"Daca PSD ar fi fost la guvernare cu siguranta Romania nu se afla in haosul actual. De cand au venit la guvernare, tot ceea ce fac in afara de a produce haos este sa gaseasca tapi ispasitori. NU sa guverneze! Nu sa gaseasca solutii", a transmis, vineri, PSD.

Social-democratii afirma ca astazi "a venit iar randul PSD-ului sa fie vinovat pentru haosul de la Metrou, dupa ce ieri romanii au fost vinovatii de serviciu si ca urmare guvernantii au introdus noi restrictii aberante, care fac mai mult rau decat bine (vezi cazul aglomerarilor din magazine ca urmare a reducerii programului)".

"Oamenii care folosesc metroul pentru a merge la munca nu au nicio vina ca actuala Coalitie nu stie altceva decat sa creeze haos! Luati masuri pentru a debloca situatia, nu pentru a pasa vina! Guvernati sau plecati", a mai transmis PSD.

Ciculatia metrourilor este blocata, vineri, din cauza unui protest spontan al sindicalistilor.

Citeste si:

Noile restrictii luate in calcul: Circulatia pana la ora 20. Magazinele se inchid la 18, daca incidenta depaseste 7,5 la mieHarta interactiva a centrelor de vaccinare, in functie de tipul de vaccin. Cum poti vedea locurile disponibile si cat de mare e lista de asteptareCine sunt falsii stomatologi care au traumatizat oameni. Femeia nu are drept de practica, iar sotul sau este absolvent de opt claseCardurile de criptomonede, valuta virtuala buna in toata lumeaVIDEO Golul lui Andrei Ciobanu de la Euro face inconjurul lumii. "Ma bucur ca ii am profesori pe Hagi si pe Mutu"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă